Gucci őszi kollekciója

Egy igazi világjáró, szabadgondolkodású, kalandvágyó nőnek tartod magad?! Akkor neked tervezték a Gucci őszi kollekcióját.

Ha kész vagy arra, hogy mindig divatosan, és mindenalkalomra készen öltözködj, szeretsz sokat utazni, és bármikor benne vagy egy hajnalig tartó bulira akkor érdemes megböngészned a Gucci új kollekcióját, ami fiatalosan elegáns, és kevés a kirívó, feltűnő szín. Inkább az egyszerű visszafogott színeket vonultat fel, azonban mégis ettől lesz igazán egyedi.

A szűkszabású, feszülős, csőszáru nadrág inkább a vékony alkatú, fiatalos nőkre tervezték. A kigombolt ing teszi sejtetőssé, és szexivé az összeállítást. A barna bőrkabát, valamint a homok színű ballonkabát minden alkalomhoz remekül illik.

A tervező előszeretettel használja a kék és a világoskék színeket, ami egy tengerparti, vitorlázós hangulatot kölcsönöz az új kollekciónak. A nagyméretű utcai táskák adják az utazós jelleget az összeállításhoz.

Az új kollekció a cipő terén nagyon szegényes, hiszen nem sok típusú cipőt láthatunk, mindössze 3 féle cipőt vonultattak fel különbűző színekben.

Kapcsolódó cikkek:

Gucci Westman »
Luxusnyalókák »
Flora a Gucci-tól »
Ők diktálják a divatot, de hogy néznek ki? »
Az új Jackie kollekció »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés