Gyémántot a szembe!

A fogak ékkövekkel turbózása ma már nem számít kedélyborzoló különcségnek – ám az, hogy valaki az íriszét díszítse ily módon még igen csak nagy durranás.

Egy indiai szemész, Chandrashekhar Chawan a felesége fogékszereiből merítve ötletet arany alapú, gyémántberakásos kontaktlencséket készített.

Chawan a nem mindennapi ékszerhez Boston Scleral lencséket használt, és állítása szerint úgy oldotta meg a díszítést, hogy az nem irritálja a szaruhártyát, így a viselése teljesen biztonságos.

Milyen fogadtatásban részesült a szemékszer? A megalkotója szerint vegyesben, volt, aki félelmetesnek találta, mások viszont oda meg vissza voltak érte. Chawan reméli, hamarosan Bollywoodot is az utóbbi kategóriában tudhatja majd. „Beszélgetés közben egymás szemébe szoktunk nézni, és ha a szemeid gyémántoktól ragyognak, akkor képtelenség félrepillantani róluk; egyszerűen rájuk és ezáltal rád is rád tapad az emberek tekintete.” – nyilatkozta a Today.com-nak. Nem kérdőjelezzük meg, hogy igaza van, ettől függetlenül távolról se vagyunk benne biztosak, hogy viselnénk efféle csecsebecsét. Te kipróbálnád?

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés