Hajrá Enikő!

Az amerikai Harper's Bazaarban Mihalik Enikővel jelent meg egy hosszú fotósorozat. A képek témája: a globális felmelegedés elleni harc, melyre Peter Lindbergh képei igyekeznek felhívni a figyelmünket.


Sivatag, mozgó laboratórium, katonai eszközök, Ebben a környezetben fotózták legutóbb Enikőt az amerikai Harper's Bazaar hasábjaira. Ez így elsőre sokunknak nem egy divatfotózás helyszínét juttatja eszünkbe, de ha már tudjuk, hogy ruhák bemutatásán kívül más célja is van a sorozatnak, rögtön érthető lesz minden. Peter Lindbergh képei ugyanis a globális felmelegedés veszélyeire próbálnak rávilágítani.


 

Hogy mennyire egyértelmű a képek üzenete és egyáltalán felismerhető-e a koncepció, azt mindenkinek a saját ítéletére bízom. A képek viszont tetszenek és Enikőt is kifogástalannak találom.


Örülök, hogy végre ruha is van rajta, mert az utóbbi időben kicsit már túlzásba vitte a meztelenkedést. Szép a sminkje, jól áll neki ez a cicás szemfestés, kiemeli a vonásait.Tetszenek a ruhák, jók ezek a visszafogott színek, mint a khaki, a bézs és a fehér. A Burberry kabát az abszolút szerelem, ( a gázpalackos képen viseli ezt Enikő), ez az idei egyik kedvencem. Ti milyennek találjátok Enikő legfrissebb fotóit? 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés