Hang helyett a kéz

Egy hang, aki körmeszakadtáig kapaszkodik. A képzavar nem alaptalan. Magam is megzavarodtam a tény hallatán, hogy a folyvást más alakot öltő énekesmadár ezúttal gyönyörű dallamokat formáló torka helyett éppen a körmeire helyezte a hangsúlyt. Hang helyett a kéz került reflektorfénybe. Mariah Carey az OPI csillámló körömlakk kollekciójához adta nevét.

 

 

 

Az amerikai énekesnő szekere változóan fut. Hol ünnepelt sztár, hol csak egy előadó az újabb feltörekvő tehetségek erdőrengetege mögött, egyszer élő legenda, máskor gunyoros megjegyzések testsúlyproblémákkal küzdő tárgya. Egy biztos, a hangja bársonyos, simogató, és minden egyéb méztől-máztól túlcsorduló jelzővel felruházható.

 

   

 

 

Mariah nemrégiben amellett, hogy az „American Idol” nevű tehetségkutató újdonsült mentora lett, a mindennapi betevőre valót a szépségiparban is keresni kezdte és az OPI márkával közösen egy körömlakk kollekciót dobott piacra. Állítólag a szóban forgó nyolc árnyalatot maga választotta ki. (Hűha, e hír hallatán bizonyára mindannyian lázba jöttünk!)

 

 

 

A csillámló színek nagy belépője igazából a  szilveszteri partikon lett volna hatásos, az esemény azonban még egy darabig várat magára. A körömlakkok 2013. januárjától lesznek kaphatóak a boltokban. Addig marad Mariah hangja és a mindig remek választásnak bizonyuló, az örök, minden körmön innen és túl az egyetlen, A szín: a piros lakk és annak árnyalatai. Hoppá, OPI! Ezt a búcsúbulit lekésted!

 

 

 

Valaska Rita

 

Kapcsolódó cikkek:

O.P.I. - A világ kedvenc körömlakkjai »

Matt vs. csillámos »

James Bond, a divatikon »

MACrilyn  »

Bársonyt a körmökre is! »

Ünnepi kiegészítők a szépségápolás jegyében »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés