Három fotós és Britney, szinte retusálás nélkül

A Candie’s fehérneműcég másodszorra is felkérte Britney Spearst, hogy legyen a márka arca. A kampány képeit pedig a világ három legjobb fotósával, Annie Leibovitzcal, Mark Seligerrel és Terry Richardsonnal készíttették el. Kukkantsunk be a kulisszákba, és nézzük meg a végeredményt!

Az amerikai fehérneműgyártó cég is csatlakozott a divatvilág természetesség-kiáltványához, és legújabb kampányát ennek a jegyében készítette el, Britney Spearsszel a főszerepben. A cél az volt, hogy az énekesnőt úgy fotózzák, hogy a végeredmény a lehetős legkevesebb retusálással is esztétikus legyen. Ha eddig kételkedtünk volna Britney valódi szépségében, most meg fogunk lepődni, ugyanis az elmúlt évben az énekesnőnek kemény munka árán, de sikerült újra formába hoznia magát.Annie Leibovitz, aki legutóbb a Hollywood legújabb sztárgenerációját fotózta a Vanity Fair magazin számára, szürke háttérrel, fekete ruhában kapta lencsevégre a pop hercegnőjét. Mint ahogy azt a nyers képeken is láthatjuk, a fotózás meglehetősen jó hangulatban zajlott, és az utómunkák során tényleg nem faragcsálták le Britneyről a fölös kilókat.Mark Seliger, Leonardo Dicaprio és a néhai Johnny Cash kedvenc fotósa pedig egy a Moulin Rouge hangulatát idéző öltözőben készített fotókat a művésznőről. Britney a kulisszafotókon talán még jobban is néz ki, mint az elkészült képeken.Terry Richardson, akinek neve többek között a Pirelli-naptár és Jimmy Choo kampányfotó kapcsán csenghet ismerősen, minimalista stílusban, bikiniben és egy pink maci társaságában örökítette meg az énekesnőt. Itt azért már észrevehetünk némi formabeli változást az eredeti Britneyhez képest.A művésznő természetesen nagyon örült a közös munkának: „Annie, Terry és Mark a világ három legjobb fotósa. Megtiszteltetésnek veszem, hogy velük dolgozhattam a Candie’s Only at Kohl kampányban!”


Valószínűleg a négy híresség neve sokat fog dobni a cég által reklámozott fehérneműk eladási statisztikáin, de a kampány főszereplője egyértelműen az énekesnő, és nem a ruhadarabok. Szerintetek a képek vásárlásra is sarkallnak, vagy inkább csak Britney portfólióját bővítik?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés