Harry Potter és az új előzetes!

Mindannyian emlékszünk arra a bizonyos első alkalomra. Arra, amikor először nyitottuk ki a sebhelyes fiú kalandjainak kezdő kötetét. Azóta eltelt már jó néhány év, és nemcsak J. K. Rowling pénztárcája lett kövérebb, de mi olvasók is rengeteg izgalmas történettel gazdagodtunk. Most pedig elérkezett a régen várt utolsó rész trailere!

Hónapok óta dübörög a Harry Potter utolsó részének előzetese, most végre megérkezett a második bevezető is, mely egy kicsivel többet árul el a közelgő moziról. A történetet szinte mindenki ismeri és nincs gyerek, aki ne izgulta volna végig a szódásszifon szemüveg mögött rejtőző belevaló srác kalandjait.

Az utolsó rész, már nem titok, hogy két részben valósul meg a vásznon. Az előzetes készítésben jó munkát végeztek a marketingesek, az előrejelzés szerint ugyanis izgalmas, akciódús és hű adaptációnak nézünk elébe. A rendezői székben ismét David Yates, aki nálam az előző résszel nem aratott túl nagy sikert, a film ugyanis inkább hasonlított önmaga paródiájára. Bizonyítja ezt az, hogy a nézők többsége hahotázva csapkodta a film komolyabbnak szánt jelenetei alatt is a térdét.

Az új trailer alapján most egy jóval színvonalasabb varázslótanoncos alkotásra számíthatunk, és úgy látszik, a rendező is tanult korábbi hibáiból. A Harry Potter és a Halál ereklyéi-nek első fele november 19-én kerül a mozikba, míg a másodikat előreláthatólag július 15-én mutatják be!

Forrás: warnerbros.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés