Hat sztár, egy parti, de ki nézett ki a legjobban?

Mindannyian a Whitney Múzeumban rendezett szokásos jótékonysági bulin vettek részt. A partit a Versace szervezte és támogatta. Egy ilyen nagyszabású eseményre illik alkalomhoz megfelelő öltözetben érkezni.

Donatella Versace, az esemény háziasszony valahogy nem csillog elég fényesen. Nem csak unott,"jajj, már megint egy fotós" arckifejezése teszi ezt, hanem a mellette pózoló Mischa Barton is. Mischa ugyanis sokkal jobban fest kék ruhájában, természetes hajzuhatagával. Szerintünk. Jennifer Hudson amerikai énekes-és színésznő a Barbie szín mellett döntött, de nem rosszul. Neki kifejezetten jól áll ez az árnyalat, és illik is egy ilyen rendezvényre. 

Taylor Momsen, a Gossip Girl sztárja, az est zenei szervezője volt. A klasszikus kis fekete önállóan értelmezett, Momsenesített változatát mutatta be, a harisnyatartó kivillantása nem illik egy jótékonysági estre. Az első képen Byrdie Bell színésznővel pózol. 

Shakira a barokkos, fűzős divatvonalra szavazott, és nagyon jól is áll neki. Lindsay Lohan fehér bőrét és már majdnem fehér haját szerette volna hangsúlyozni ezzel a vajszínű ruhakölteménnyel. Ismét kénytelenek vagyunk azt mondani, jól választott a botrányhősnő, nagyon szép ebben a szerelésben. 

Mind a hat versenyző felsorakozott, már csak dönteni kell. Nálunk Shakira és Lindsay a befutó, a legalulöltözöttebb Taylor Momsen lett. Te milyen sorrendet állítanál fel?

Kapcsolódó cikkek:

1986 – Csillagok születése »
VIDEÓ! Őszi retró bemutató az Arena Plazában »
Megszületett az igazán dögös, punkos elegancia! »
A feltűnés édes íze »
A hölgy fűzőben, vagy a tengerész? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés