Hello Gaga / Lady Kitty

Lady Gaga legújabb fotósorozata, melynek elkészítésére a napokban került sor, az énekesnő (jó) szokásához híven, ez alkalommal is igazán bizarr, expresszív és fantasztikus lett. Ruháját, sminkjét, haját és a képeket elnézve elmondhatjuk: ez a Nő megint kihozta magából a maximumot.

Az ötlet kitalálója ki is lehetne más, mint maga a hóbortos előadóművész, akinek e nagyszabású koncepció megvalósításában segítségére volt még az igen nagynevű és sokak által elismert és kedvelt stylist, GK Reid. Az extravagáns sorozat a Bravo magazin számára készült, helyszíne pedig az esős London volt. A város borongóssága azonban egy pillanatra sem szürkítette el a fotók színpompás hangulatát.A fényképek főszereplője, Lady Gaga mellett nem más, mint a szintén nagy népszerűségnek örvendő, japán figura, Hello Kitty. Ez a két, szinte már ikonná vált alak együttműködése pedig egy igazán nyerő párost eredményezett. Úgy látszik, a Paparazzi videoklipből is ismert Mickey egeret leváltotta az édes, masnis kismacska.A sorozat ruhatára a cuki cica mellett azonban igencsak bővelkedett szexi és gagásan extrém darabokban is. Míg a képek egyik részén az énekesnő egy tetőtől-talpig kittys nagyestélyiben, királynőien üldögél arannyal díszített trónján, a másikon már oszlopok közt pózol a szinte védjegyévé vált, kedvenc bugyi-melltartó-bőrdzseki-neccharisnya összeállításban.Néhány fotón a plafon aranyszínű dísze a szentekére emlékeztető, ragyogó dicsfénybe vonja a Boticelli figuráihoz hasonló módon pózoló, cseppet sem szent életű énekesnőt. Végül a sorozat utolsó kattintásainál Gaga kabátját félredobva, minden szégyenérzet nélkül, egyszerű fehérneműben mutogatja formás idomait. Természetesen innét sem hiányozhatott az ebben a felfogásban egészen újszerű megvilágítást kapó Hello Kitty.

Haját ez alkalommal egyik kedvenc, már több rendezvényen is viselt platinaszőke parókájára cserélte le, sminkje pedig a Bad Romance videoklipben látott, "szemhéjon szem” festés cicásabb változata.

Így születtek meg ezek a valódi, hamisítatlan Lady Gaga képek, melyekkel megjelenésük napján minden bizonnyal újra csak sikerrel sokkolja a nagyérdeműt, hírneve pedig új társa által Japánban is még tovább terjedhet.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés