Hello Ősz!

Pá napsugár! Itt van az ősz, itt van újra. És eszedbe se jusson elpakolni a sok csoda színes holmit, mert nagyon tág az idei elmúlás színpalettája. Ugyanis a nyár viccesre vette a figurát, egy kis haladékot adott. Hála égnek, elfelejtett hazamenni. Élvezzük ki hát a nap utolsó sugarait. Most megmondjuk, hogyan.

 

 Az ajtónkon már az október kopogtat, de mi egy percig se szégyelljünk leszaladni az utcára a nyári, csalafinta sortunkban. Igaz, feltér mellé a prémes bokacsizma, meg a harisnya, és a sálnak is ott a helye a nyakunkban. Így is lehet. És továbbmegyek: így is sikkes.

   

 

Rikító pulcsiban kávé a téren. Fotó mobilról, post az instagramra. Flangálás narancs, flanel ingben, közben belelapozni a napi sajtóba és hinteni egy keveset az elmaradhatatlan koffeinadagodba a nyírfacukorból. Muffin a sarki fűszeresnél, csak le ne edd a fehér táskád! Igen, fehér! Ismerős az életérzés? Bármerre nézel, harsány színkavalkádot látni, mintha az idei jóidő hagyott volna egy bőséges repetát nekünk. Mutass fityiszt a szürkülő világnak! Csemegézz egy brutál adagot vidám kínálatunkból! Kétezertizenkettő, pimaszra sikeredtél. Lányok, azt hiszem, ráérünk jövőre férjhez menni! A képek pedig magukért beszélnek. Helló ősz, így nem lesz nehéz kibírni téged!

   

 

   

 

 

Szentesi Éva

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés