Hétvégén is Maximumon

Sikk és lazaság! Ez lehetne a mottója a Weekend by MaxMara népszerű márkájának, ami végre Magyarországon is megnyitotta első üzletét. Az újonnan nyílt bolt holmijai valóra váltják a hétvégi lazítás ígéretét, miközben nem feledkeznek meg az igényesség diktálta mindennapi betevőnkről, a praktikum és divatosság ötvözetéről sem. Száz szónak is kettő a vége: kényelem és trendiség! Ez a MaxMara!

   

 

A 2012-es őszi/téli kollekció a maga kézzel fogható, akarom mondani pénzzel vásárolható mivoltában nem kis csúszással ért el kis hazánkba. Bár a tél már jócskán a nyakunkon van, a hűvös napokra ajánlatos melengető kollekció csak most futott be az első fecskének számító V. kerületi boltba. Hogy mi minden szépet és jót kívánhatunk itt meg, arról tanúskodjanak a kampány lendületes hétvégék hangulatát idéző felvételei, melyeken Barbara di Creddo és Samantha Gradoville pózolnak hideg-és unaloműző baráti mosolygások közepette.

 

 

 

Azt hiszem, ilyen darabokban mi is szívesen rónánk a budai macskaköves utcákat valamelyik kebelbarinőnkkel. Elvégre a környezet díszletszerű csodája még sokat szidott főfalunkban is megtalálható. Már csak egy pöpec tyúklábmintás szövetkabát és a forró puncsos csészét szorongató kezünkről lelógó pihe-puha pulcsi hiányzik. Apró örömök ezek, de a fagyos téli szívünket, na meg a gardróbunkat igazán megmelengetik. Ti nem így vélitek?

 

   


 

Valaska Rita

 

Kapcsolódó cikkek:

Massimo Dutti a Fashion Streeten!  »

Kedves Jézuska! »

Családbarát divat »

Dolce Vita »

Kötetlen kötött »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés