Hírek a legújabb Dior botrányról

Tovább gyűrűzik a Galliano botrány! A divatőrültek két részre szakadtak: az egyik csoport hisz Galliano ártatlanságában, a másik pedig mélyen megveti az indulatos tervezőt.

MInt ismeretes, Galliano - a Dior-ház vezető tervezője - csütörtök este összetűzésbe keveredett egy házaspárral a Párizsban lévő La Perle kávéházban és állítólag rasszista megjegyzéseket tett rájuk.  Itt kezdődik a történet két részre szakadása, hiszen egy szemtanú azt állítja, nem történt hangos szóváltás.

A házaspár viszont azt állítja, hogy rasszista megjegyzéseket tett rájuk a legendás tervező. Ezt nehéz elképzelni Galliano-ról, aki mindig is az elfogadás mellett harcolt, a kifutón is mindig azt hirdette, hogy mindenki szeresse magát olyannak amilyen. Erre nagyszerű példa, hogy az elsők között volt, aki túlsúlyos modelleket szerepeltetett a kifutón.

Az ellentmondásos hírek csak nehezítik az igazság kiderítését, márpedig a Dior divatház a nyomozás lezártáig felfüggesztette Galliano-t. Az eset után a designer a rendőrségre ment, hogy tisztázza magát, majd miután vallomást tett, elengedték. 

   

Mivel a párizsi divathét nemsokára kezdetét veszi és a Dior show március 4-én kerül megrendezésre, Galliano rosszabbkor nem is kerülhetett volna bajba. Az extrém divattervező ha tényleg antiszemita megjegyzéseket tett a házaspárra, akkor jóidőre kiírja magát a divat körforgásából, ugyanis itt minden az elfogadásról és a másságról szól.  

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés