Híres testvérpárok – és tervezők

Nem egyedülálló eset, ha a film és zene ipar képviselői ceruzát ragadnak, hogy tervezzenek olyan márkák, mint a Dolce and Gabbana vagy a MNG részére. Sőt néha annyira belejönnek, hogy aztán saját vállalkozásba is kezdenek.

Penélope és Mónica Cruz már fiatal korukban maguknak varrták ruháikat, 2007. óta azonban már számunkra is megvásárolhatóvá váltak a ruhadarabok, ugyanis a MNG is felfigyelt rájuk és saját kollekció tervezésére kérte fel a testvérpárost. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta többször írtak már alá szerződést, a mindenki számára megfizethető márkával.


Penélopet nem kell bemutatni, több mint ötven filmben szerepelt már. Mónica karrierje a táncolással kezdődött, majd spanyol szappanoperákban kezdett el játszani, leghíresebb, a nálunk Egy lépés előre volt, melyben hat évadon keresztül alakította a főszereplőt. Arcát igazán 2007-től ismerhette meg a világ, ekkor kérte fel ugyanis a MNG először a testvérpárost, hogy tervezzen neki ruhákat. Szeptemberben jelent meg a 31 darabos szexi és egyedi őszi-téli kollekció.
A divattervezéssel is kacérkodó Mónica ekkor már csak a MNG-nak tervezett. A Peneloé and Mónica Cruz for MNG címkék nem utoljára kerültek a ruhákba, hisz a nagy sikerre való tekintettel 2008. februárban is újabb, 38 darabos kollekció került a boltok polcaira. A divattervezéssel is kacérkodó Mónica ekkor már csak a MNG-nak tervezett. Ekkor döntöttek úgy, hogy molett hölgyeknek is terveznek majd ruhákat.
A közös munka folytatása egyértelmű volt. Nem kellett sokat várni a 2009 tavaszi-nyári ruhadarabok is az ő nevükhöz fűződtek. A folytatás is garantált, hisz a siker most sem maradt el.
Kapcsolódó cikkek:

A legtöbbet utánzott hajak »
Sokan átöltöztek a Vanity Fair bulijára »
Salma Hayek és Henri Francois Pinault esküvője »
Fogfehérítés földön, vízen, levegőben »
Ruhák a vörös szőnyegről 1. rész »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés