Híres testvérpárok és tervezők II.

Ma már minden valamire való hírességnek érdemes ruhatervezésbe fogni ahhoz, hogy komolyan vegyék. Könnyű ez, ha például az illető rendelkezik egy hozzáértő testvérrel is. Sienna Miller ezt a receptet követte.
Sienna és húga, Savannah Miller 2007-ben kezdett közös munkába, és nem nyúltak mellé. Igazi londoni ruhákkal akarták elápráztatni a közönséget. Aki már járt a városban, tudja, van abban valami igazság, hogy mikor az ember Londonban sétál, magával ragadja az ottani emberek öltözködési stílusa. Így a Twenty8twelve, mely egyébként Sienna születési dátumára utal, hamar ismert lett.
Olyannyira, hogy februárban bemutatták a kollekciót a Londoni Divathéten. A divat egyik bölcsőjének kifutóján viszontlátni a modelleket nem kis elismerésnek számít. A kollekció hatalmas sikert aratott. A párosnak egyelőre csak Londonban van üzlete, de reméljük, ez a helyzet minél hamarabb megváltozik. Már az amerikai Elle magazin is felfigyelt rájuk, és bevonta a lányokat egyik kampányába, melyben a globális felmelegedés ellen küzdenek. A magzin világhírű tervezők által készített kulacsokat bocsátott árverésre.
Nem volt nehéz dolga a testvérpárosnak, amikor megálmodták közös márkájukat, hisz Savannah a híres Central Saint Martins divatiskolában tanult. Dolgozott már többek között a sztártervező Alexander McQueen csapatában is. Siennát pedig a legstílusosabb és legjobban öltözött sztárok között tartják számon, így aztán kreativitásból jutott neki is bőven.


Előszeretettel hordják mindketten a magánéletben is a saját maguk tervezte ruhákat, egy-egy fontosabb eseményen is szívesen pózolnak bennük.
Kapcsolódó cikkek:

Híres testvérpárok – és tervezők »

Milyen lehet a Vogue főszerkesztőjének lányaként felnőni? »
Női Jézus, hedonizmus, provokáció- luxusmárkák polgárpukkasztó kampányai »
Spanyol divat a Szigeten »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés