Híres testvérpárok és tervezők III.

Mary-Kate és Ashley Olsen joggal mondható a világ leghíresebb testvérpárának. Talán a leggazdagabbaknak is. Nem tétlenkedtek soha, kilenc hónapos koruk óta forgatnak, újabban pedig a divat világába is bebocsátást nyertek.

Az elmúlt 20 évben kb. 15 filmben szerepeltek, saját kozmetikai szereik, bútoraik, könyveik és ruhakollekciójuk van, ezenkívül egy közös cégük, a Dualstar Entertaintmment Group. A felgyülemlett vagyonuk kb. 325 millió dollár. Több neves cég ruháihoz adták már az arcukat, vagy éppen a nevüket. Sőt nem csak a nevüket. Folyamatosan részt vettek a tervezés szakaszaiban saját ötleteikkel.Több saját ruhamárkájuk is van, melyek jellemzően a középkategóriát célozzák meg, rendkívül jó minőségben. Forgalomban vannak a Wal-Mart üzletházban 4-14 éves lányoknak szóló ruháik, ezen kívül Real Fashion For Real Girl és a The Row, és talán a legkülönlegesebb, az Elisabeth And James, mely az ikrek testvéreiről kapta nevét. Ezzel a márkával a 21. szülinapjukat ünnepelték.
Öltözködési stílusuk már a maga nemében egyedi, a legmárkásabb cuccokat vegyítik a legócskább, kinőtt kedvenceikkel. Többen kritizálják, de éppen annyian el is fogadják. Mary Kate-et a New York Times egyenesen divatikonnak kiáltotta ki.
Több neves dizájnerrel (Alexander Wang, Jason Wu, Maria Pintó) dolgozott együtt, Mary-Kate és Ashley Olsent is tagjai közé választotta az Amerikai Divattervezők Tanácsa. Az ikerpárt és a többi újonnan felvett tervezőt október 21-én a manhattani Four Seasons Hotelben egy vacsora keretében köszönti majd a Diane von Furstenberg, elnök vezette szervezet.
Kapcsolódó cikkek:

Híres testvérpárok – és tervezők »

Híres testvérpárok és tervezők II. »
Hajpántok minden alkalomra  »
Kik voltak a legrosszabbul öltözöttek a MET gálán? »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés