Hírességek tervezték 1. rész

Penélope Cruz, Sienna Miller, Kristin Davis

Látjuk, ahogy a hírességek lassan kiszorítják a topmodelleket a kampányok fotóiról, ám most már ők is tervezik a kollekciókat. Az igény talán a vevők részéről érkezik, akik már nem elégednek meg azzal, ha valamelyik kedvencük hordja azokat a bizonyos ruhadarabokat, cipőket, ékszereket, azt is elvárja, hogy ők maguk tervezzék. Lehet, hogy így még jobban azonosulni tudnak kedvenceikkel?
Az biztos, hogy megdobja az eladásokat az a tény, hogy egy híresség tervezte, különben nem követné egyre több cég ezt a marketinget.
Úgy szeretném azzal együtt tudni, hogy valóban van-e valami közük a celebeknek a tervezési folyamatokhoz, vagy csupán a nevüket adják a termékekhez? És ha csak a nevüket adják, legalább beleszólnak, vagy tetszik nekik egyáltalán amit állítólag ők terveztek? Biztos többféle megoldás létezik. Úgy gondolom, ha nem is ők ülnek le rajzolni, de talán a szakemberek alkotásai közül együtt választanak a tervekből.

Penélope Cruz és a Mango

A Mango élete legjobb döntését hozta, amikor felkérte Penélope Cruzt 2007-ben, hogy tervezzen saját vonalat a márkának. Amióta „leigazolták” Pet és nővérét Monicát, a Mango eladásai az egekbe szöktek. Mi lesz most, amikor Penélopénak ítélték a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat?
Nem véletlen, hogy a mostani tavaszi kollekció már a negyedik szezonjuk a márkával.
A ruhadarabokat természetesen a Mango budapesti üzletében is megvehetjük.

 

Sienna Miller és a Twenty8Twelve


Most, a Londonban zajló divathét alatt Sienna Miller és nővére Savannah bemutatták Twenty8Twelve márkájuk első, önálló divatbemutatóját. A tervek olyanok, mint a két testvér keveréke. Bőrdzsekik, teljesen szűk ruhák némi bohém beütéssel, amúgy „Siennásan”, vagy kristályokkal díszített kasmírok, finom szabászat és virágminta, Savannah stílusában.
Sienna kimondottan élvezi a tervezést, de nem hagy fel eredeti szakmájával, a színészettel sem. „Szeretek a testvéremmel dolgozni, olyan, mintha még mindig otthon laknánk és babákat öltöztetnénk.” – nyilatkozta.Kristin Davis és a Muse

A Szex és New York híres Charlotte-ja a dominikai Sully Bonnelly tervezővel készítette el közös kollekcióját, a Muse márkának. A ruhák február közepén kerülnek az üzletekbe. A kollekció nőies, romantikus, akárcsak Charlotte jól ismert stílusa, hiszen ahogy mondják, Kristin sok mindenben hasonlít az általa alakított szerepre, bár egy cseppet fiatalosabb, modernebb karakter. A kollekcióban hétköznapi öltözékek és koktélruhák is szerepelnek.
Kapcsolódó cikkek:

Hírességek tervezték 2. rész »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés