Hírességek tervezték 2. rész

Nicole Richie, Mary-Kate és Ashley Olsen, Lindsay Lohan, Jessica Simpson

Folytatjuk sorozatunkat, amelyben olyan hírességeket mutatunk be, akik fejest ugrottak a divat világába. S bár nem adták fel eredeti szakmájukat, idejük egy részét a tervezésnek szentelik. Legalábbis így mondják. Az előző részben arról elmélkedtünk, vajon tényleg részt vesznek-e a tervezésben vagy legalább a ruhák kiválasztásában, vagy csak a nevüket adják hozzá, hogy így még egy kis extra bevételhez jussanak? Nem tudom... Mi a véleményetek?
Ahogy kutakodtam ebben a témában, rájöttem, hogy ez végeláthatatlan sorozat lenne, ha mindenkit fel akarnék sorolni. Döbbenetesen sok ugyanis azoknak a színészeknek, énekeseknek a száma, akik belevetették magukat ebbe a szakmába. A magyar celebeknek is javasolni kellene ezt az elfoglaltságot. Persze van, aki ezt már a mi ötletünk előtt is megtette, például Covergirls néven Bódi Szilvi, Zimány Linda és Dukai Regina ruhakollekciót alkotott.
De tervezhetne fehérneműket Kiszel Tünde, Demjén Ferenc Presser Gáborral napszemüvegeket, Mester Tamás fülbevalókat, stb. Várjuk ötleteiteket!Nicole Richie tavalyi elfoglaltsága már nem csupán a partizás volt, hanem az ékszertervezés is belefért idejébe. A Mouawad márka bízta meg Paris Hilton elválaszthatatlan barátnőjét – ugyanúgy, ahogy előtte Heidi Klumot is –, hogy tervezzen ékszereket. A kollekció neve , amelynek darabjai egytől egyig bohém stílusú, eredeti ékszerek, 50 és 250 dollár közötti áron. Nagy gyűrűk, diadémok, karkötők bőrből, selyemből és pávatollakból is.


Az Olsen ikrek, Mary-Kate és Ashley mára már iparággá fejlődtek, saját ruhamárkával rendelkeznek, amelynek neve Elizabeth and James. Ruhakollekciójukat kiegészítőkkel is bővítették: először bizsukkal, de legutóbb már cipőkkel is. Mary-Kate a New York-i bemutatók alatt saját magán reklámozta új cipővonaluk egyik darabját, egy magas, telitalpú fekete cipőt.Lindsay Lohan amúgy is mindig nagy szerelmese volt a leggingeknek, hát úgy gondolta, tervez is néhányat. A kollekció neve 6126, amely nem egy megfejthetetlen kód, hanem egy fontos dátum. Marilyn Monroe születési ideje: a színésznő ugyanis 1926. június 1-jén látta meg a napvilágot. Lindsay számára Marilyn az örök nő és a glamour megtestesítője.Jessica Simpson legutóbb olyan ruhákat dobott piacra, amelyek minden méretnek és alkatnak jól állnak. Lehet hogy drasztikus súlyváltozása csak reklámfogás új ruhái érdekében? Ki tudja, mindenre képesek... Azt nyilatkozta, ő aztán pontosan tudja, hogy milyen az, amikor egy ruha előnytelenül áll, s megígérte, az ő kollekciójának darabjaival ez nem fordulhat elő.

   

Akinek azonban nincsen súlyproblémája, az Victoria Beckham. Ő már annyi mindent tervezett, hogy nem győzöm felsorolni. Legutóbb ruháival foglalatoskodott, a The dress collect10nnel, de van farmerkollekciója dVb by Victoria Beckham néven, és napszemüveget is tervezett, a parfümről már nem is beszélve.Mischa Barton már nemcsak táskáival kápráztatja el rajongóit, hanem arra is biztatja őket, hogy viseljék saját tervezésű hajpántjait és tiaráit is, mégpedig abban a stílusban, amelyet Mischa annyira kedvel: a hippis retro. Állítólag Kirsten Dunst és Sienna Miller megvesznek ezekért a hajdíszekért, amelyekhez interneten is hozzá lehet jutni.
Justin Timberlake 2005-ben dobta piacra saját farmervonalát William Rast néven. Egy ideig ugyan távol tartotta magát tőle, de tavaly már az ő fotói szerepeltek a „My name is William Rast” elnevezésű kampányban. A női vonalnak Erin Wasson az arca. A mostani New York-i divathéten a kifutón is megjelentek alkotásai.Még sokan vannak. Folytassuk?

Kapcsolódó cikkek:

Hírességek tervezték 1. rész »
The dress collect10n »

Kapcsolódó képgalériák:

Nicole Richie

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés