Hiszi a piszi! Jessica Simpson smink és retus nélkül

Az amerikai Marie Claire legújabb számának címlapján Jessica Simpson látható. Ez így önmagában még nem számít nagy hírnek, de a csavar a dologban az, hogy az énekesnőt smink nélkül fotózták és semmilyen utómunkát nem végeztek a képeken. Állítólag.

Egy teljes fotósorozatot szentelt a Marie Claire Jessica Simpsonnak a lap legújabb számában. A képek koncepciója, hogy az énekesnőt a maga természetességében mutassa meg, azaz mindenfajta smink, retus és egyéb tuning nélkül.


Hogy retusálták-e a képeket, azt biztosan nem tudhatjuk, az viszont egyértelműen látszik néhány képen, hogy szempillaspirál és pirosító van Jessicán. Ha jól tudom, ezek is beleesnek a smink kategóriába, még akkor is, ha épp csak egy leheletnyit visel a szőke énekesnő.


A természetes hatást igyekeztek fokozni azzal is, hogy nem egy stúdióban, hanem kint a szabadban készültek a fotók. Ezen kívül túl sok pozitívum nem mondható el a képekről és sajnos Jessicáról sem. Meghízott, és ez bizony meglátszik az arcán is, ráadásul nagyon erőltetettnek tűnik ez az egész sorozat. Mindannyian láttuk már őt lesifotókon, ahol bizony tényleg a kegyetlen valóság látszott, ezért sem nyerő ez a próbálkozás.


Egy évvel ezelőtt az Elle magazin már előállt az ötlettel, hogy ismert nők „igazi” arcát mutatja meg. Az akkori modellek Monica Belucci, Sophie Marceau és Eva Herzigova voltak. Mennyivel valódibbak voltak azok a fotók! A Marie Claire nagyon igyekezett természetes hatást elérni, de pont ettől a görcsös akarástól lett nagyon mű az egész.


 

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés