Hmm! Ez a smink mennyei!

Tavaszi sminktrend sorozatunk harmadik részében egy olyan kollekciót mutatunk be, amely igazán a tavaszt juttatja mindannyiunk eszébe. A Clinique legújabb Juiced Up Colour elnevezésű smink családja tele van gyümölcsös árnyalatokkal valamint egy-két teljesen új dolgot is bemutatnak benne.

Nézzük először a színeket! Már az elnevezések is beszédesek, hiszen mindegyik árnyalatot egy-egy gyümölcsről kapta a nevét. Van itt körte színű szemhéjpúder vagy különféle bogyósokról elnevezett pirosító vagy szájfény.


Ami az újdonságokat illeti, a Clinique is kihozott egy ásványi alapú púder-alapozót, melyek egyre népszerűbbek a piacon, így valószínűleg ők sem buknak meg vele. A másik friss termékük egy antioxidánsokkal és C-vitaminnal feltuningolt ajakápoló, mely nem csak véd, de színt is kölcsönöz a szánknak.A csomagolás a már jól megszokott Clinique dizájnt hozza, semmi csicsa, csak letisztult, egyszerű formák fehérrel és egy kis ezüsttel kombinálva.


Ezekkel a termékekkel készített sminkek, bár  színesek mégis természetesek maradnak. Nem kell hozzá erőteljes kontúrozás, inkább hagyjuk, hogy ezek az üde árnyalatok dolgozzanak, emeljék ki természetes és ragyogó szépségünket. Nincsenek erőteljesen fedő, matt rúzsok, csak halvány árnyalatú szájfények és ajakápolók. Az új ásványi alapozó is természetességet szolgálja, mert bár jól fed, mégsem kelt művi hatást. Te beruházol idén valamelyik kencére?


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés