Hogy kerül Barbara Streisand haja Carrie Bradshaw fejére?

Megjelentek a Szex és New York forgatásán készült első fotók! Carrie Bradshaw most is trendi és csinos, Mr. Big él és virul, de hogy kerül az a dauerolt szörnyűség Carrie fejére?

A képeken látható jelenetben egyszerűen egy Halston Heritage ruhát kapott magára, egy Chanel táskával feldobva azt. A lábain Louboutin csillog, és ezt szó szerint értsétek! Ez azonban mind eltörpül az aranyszínű, fényvisszaverős napszemüveg látványa mellett.
Az angol luxus márka, a Halston alacsonyabb árkategóriás kollekcióit illetik a Halston Heritage címmel, melyeket elsősorban az európai piacra szántak. Carrie ruhájának lengesége és szabása emlékeztet a klasszikus HH vonalakra.A Chanel táskák között mindig különösen nagy népszerűségnek örvendtek a levél alakúak. Az idei ősz-téli kollekció ezen darabjait Moszkva és Párizs ihlette.Christian Louboutin nevét a cipőmániákusoknak jól az eszükbe kell vésniük, különleges darabokat készít az igazi csillogás és luxus kedvelőinek.Amit tehát a képek alapján mindenképpen leszögezhetünk, hogy Carrie öltözködésben még mindig a topon van, és van mit tanulnunk tőle. Az is biztos, hogy Mr. Biget a második részben sem kell nélkülöznünk.

 Végezetül pedig néhány kissé aggasztó képkocka egy igencsak megöregedett, Barbara Streisand hajú Carrie-ről. Ezt nem igen tudjuk mire vélni.Szerintetek mi történhetett?

Kapcsolódó cikkek:

Te melyik Szex és New York karakterre hasonlítasz? »
10 valahavolt legjobb divatfilm »
Mr. Big feleségül vette a csúcsbombázó Milla Jovovich-ot  »
Férjhez mehettél volna Carrie Bradshaw menyasszonyi ruhájában »
Boltkóros vagy? Akkor irány a Meatpacking District »


 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés