Hogyan szerezzünk meg egy pasit tíz nap alatt?

A divat eszköz, a szépségipar csodatermékei pedig a ráadás. Az, hogy egy kisasszony mitől lesz stílusos és ellenállhatatlan, rengeteg mindenen múlik. Magunkra húzhatjuk a fél áruházat és napokat tölthetünk szépségszalonokban, ha nem a megfelelő öltözéket választjuk ki, a magassarkúban pedig kibicsaklik a bokánk. Kapcsoljuk ki a zenecsatornákat és a celeb híradót, próbáljuk meg elképzelni, milyen egy valódi nő. Egyszóval hozzuk ki a maximumot abból, amivel megáldott minket az ég.

   

 

Kár volna felesleges maszlagokkal elcsúfítani természetes bájainkat. Manapság már hatalmas eszköztár kínálkozik a szépítkezéshez, de semmi esetre sem szabad túlzásokba esni. A műkarmok és műhajak kora egyszer és mindenkorra lejárt. A televízióból ömlő tuningmacák pedig reméljük igazán sosem jöttek divatba. Egy nő, akkor jó nő, ha képes kiemelni legelőnyösebb oldalát. Egy szó, mint száz, nem kell élvonalbeli topmodellnek lennünk ahhoz, hogy a mi kegyeinkért küzdjön a mesebeli herceg.

   

 

   

Merjünk a nekünk tetsző darabokban kisétálni az utcára. Vállaljuk magunkat és a véleményünket, ne rejtsük erőszakkal hidrogénezett szalmakazal alá gondolatainkat, ha valójában őzikebarnák vagyunk. A vörös pedig úgy szép, ha vörös. Kísérletező kedvünknek - egy bizonyos pont után - szabjon a józanész határt. És ameddig önmagunkat nem találjuk a rengeteg festék és ízléstelen holmi alatt, addig kár az igazit várni, hisz így azt se tudja szegény, hol keressen bennünket.

   

 

Coco Chanel szerint, aki nem szereti magát, annak rendszerint igaza van. És van egy jóhírünk: igaz a mondás, amelyik azt állítja, hogy a kevesebb több. Nos, ízlelgessük ezeket a gondolatokat, miközben délutáni nassot kínálunk stílustanácsainkból. Bon apetit!

   

 

   

 

 

Szentesi Évi

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés