Hogyan veszítsünk el egy dadát 2 hónap alatt?

Egy újabb romantikus komédia, újabb bizarr és vicces helyzetekkel, néhány gyerekkel....ennyi az, ami megmarad az ember lányában, ha rászánja magát, és megnézi az Újrakezdők című filmet.

Pedig milyen jól indul! A kétgyermekes, frissen férjetlen anyuka agyonveri egy önvédelmi tréningen a leendő dadáját, aki egy cuki, hatalmas kék szemekkel rendelkező, 25 éves modernkori Rómeó.

Az anyuka (Catherine Zeta-Jones, aki ki sem lát lassan a botox alól, és szó szerint a hajtövéig fut a szemöldöke a sok beavatkozástól) természetesen rögtön beleszeret a süldő dadába, és fordítva. Ebből jönnek a konfliktusok: noha a gyerekek szeretik Aramot, a bébiszittert, ám Aram szülei igazán nem pártolják, hogy fiuk egy 40 éves nővel kavar.

Ráadásul a happy end sem olyan, amilyet egy átlagos romantikus komédiánál várna az ember –határozottan rosszabb. Egy zenés, csöpögős, „minden rosszban van valami jó, és soha nem késő, hogy megvalósítsd az álmaidat”-szagú összevágás után egy lanyha, összecsapott befejezéssel zárul be a sztori, a nézőnek pedig olyan érzése van, mintha a 95 percből legalább 15 még hiányozna…

Színészi képességek terén egyik szereplő sem alkotott nagyot, ami egy ilyen filmben persze érthető is. Nincs szükség nagy jelenetekre, csak egy kis humorérzékre, ami mindenkiben megvan a legkisebb színészpalántától az öreg apósjelöltig.
A főszereplő Zeta-Jones remekül alakítja az öregedő édesanyát, valószínűleg azért, mert a való életben is az. A kölyökképű Justin Bartha pedig természetes, kisfiús vonásainak és világoskék bociszemeinek köszönhetően tökéletes 25 éves suhanc. A két kisgyerek is aranyos, vicces, de semmi maradandót nem alkottak ők sem, ahogy senki más a filmben.

Szóval: érdemes-e megnézni? Nem lesz életünk filmje, viszont egy hétköznap délutáni mozinak elmegy. Főleg ha valaki kíváncsi arra, hogy mennyi botox fér egy emberi arcba, hisz Zeta-Jones kitűnő példa erre.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés