Hol vásárolnak a gazdagok? 1. rész

Moszkva, a luxus és gazdagság új fővárosa.

A világ nagyvárosait sorra véve olyan különleges üzleteket mutatunk be neked, ahová nem érdemes egy megtömött pénztárca, vagy egy jól működő bankkártya nélkül betérni. Ha azonban ezeknek birtokában vagy, akkor mindenképpen arra buzdítanánk, hogy látogass el ezekre az izgalmas helyekre, amelyek egytől egyik olyanok, amilyet garantáltan nem találsz minden utcasarkon.

Luxus bevásárlóközpontok

Moszkva a luxus és a gazdagság új fővárosa. Itt a vásárlók Maibach-ből szállnak ki, amikor megérkeznek például a GUM áruház elé. A Vörös tér mellett található hatalmas áruház ma a legnagyobb márkáknak ad otthont, olyanoknak, mint Louis Vuitton, Dior, Omega.
A másik nagy bevásárlóközpont a TSUM, a Bolshoi színház mellett áll, s nem kisebb márkákat árulnak benne, mint Chloé, YSL, Gucci, Dolce & Gabbana. Még egy ilyen központi luxus bevásárlóhely a Petrovsky Passage, ahol Moschino, Nina Ricci, Kenzo üzleteiben vásárolhatunk.


Szót kell ejteni az emblematikus utcákról, mint a Tretyakowsky proezd, ahol Gucci, YSL, Prada, Chanel Bulgari, Armani kirakatok sorakoznak vagy a Stoleshnikov Pereulok sétálóutca, ahol Chanel, Cartier, Escada, Hermes található. No és itt van a Tverskaya utca, Moszkva Fifth Avenue-je, amelyet többek közt Hugo Boss és Escada választott magának.LEFORM

A Dimitrovsky utcában 1997 decemberében egy igen izgalmas üzlet nyitott meg. A választék olyan érdekes ruhákból állt, amely avantgardnak nevezhető tervezők alkotásai voltak, többek között Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, Dirk Van Saene, Junya Watanabe, Rei Kawakubo, Yoshiki Hishinuma. A LEFORM igen gyorsan közkedvelt üzlet lett a bohémok és celebek között, s bár első látásra valóban szokatlan ruhákból áll az árukészlete, azokról sem feledkeznek meg, akik a klasszikusabb stílust kedvelik.
2000- ben két újabb szintet is megnyitottak, ahol már nemcsak ruhák, de, cipők, övek, táskák, bizsuk, parfümök, ajándékok is kaphatók.

 

http://www.gum.ru/

http://www.tsum.ru/

http://www.petrovpassage.ru/

http://www.leform.ru/

Kapcsolódó cikkek:

Hol vásárolnak a gazdagok? 2. rész »
Hol vásárolnak a gazdagok? 3. rész »
Hol vásárolnak a gazdagok? 4. rész »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés