Hol vásárolnak a gazdagok? 3. rész

Berlin, az állandó változások városa.

A világ nagyvárosait sorravéve olyan különleges üzleteket mutatunk be neked, ahová nem érdemes egy megtömött pénztárca, vagy egy jól működő bankkártya nélkül betérni. Ha azonban ezeknek birtokában vagy, akkor mindenképpen arra buzdítanánk, hogy látogass el ezekre az izgalmas helyekre, amelyek egytől egyik olyanok, amilyet garantáltan nem találsz minden utcasarkon.

Berlin több, mint egy nagyváros. A “trendsetter”-ek ( akik a trendeket meghonosítják ) új generációja teljesen a saját képére formálta az egészet, s ettől Berlin állandó változásban van, mindig meglep valami újdonsággal, amit fel kell fedezni.


Wunderkind: Markgrafenstrasse, 42

Egy elegáns loft Berlin legdivatosabb utcájában és egy különlegesség. Ez az egyetlen üzlet a világon, ahol Wolfgang Joop Wunderkind vonala kapható. A 450 m2 egy építészeti csoda és a berendezés is extra. Fekete tölgy padló, kellemes krémszínű falak, barokk díszek. A belsőépítészet és a választék egyaránt első osztályú.The Corner
: Französiche Strasse, 40

A The Corner egyszerre üzlet, galéria és kávézó, ahol akár YSL és Chloé vintage modelljei is megvásárolhatók. Kapható bútor, cipő, parfüm, könyv és válogatott ruhák. Mindenki talál valamit, ami kedvére való, ha nem, hát beülhet egy elegáns étterembe, szintén ugyanott.

http://www.thecornerberlin.de/Department Store Quartier 206
: Friedrichstrasse 71

Anne Maria Jugdfeld mindent összegyűjtött Quartier 206 elnevezésű üzletében, ami a legutolsó irányzatoknak megfelel. Divat, kozmetikumok, lakáskiegészítők mindez luxus módon tálalva, pompázatos fekete fehér márvány környezetben.

http://www.quartier206.com/

KaDeWe
: Kaufhaus des Westens:

A Nyugat bevásárlóközpontja a második legnagyobb Európában, csak a Harrod’s pipálja le. Összesen 380.000 termék, 64 mozgólépcső, 500 alkalmazott, ez a KaDaWe, ahol nemcsak vásárolni érdemes, hanem kipróbálni a 110 szakács valamelyik főztjét, vagy válogatni a 40 pék kínálatából.

http://www.kadewe.de/


Kapcsolódó cikkek:

Hol vásárolnak a gazdagok? 1. rész »
Hol vásárolnak a gazdagok? 2. rész »
Hol vásárolnak a gazdagok? 4. rész »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés