Hollywoodi ragadozók

Na ne gondoljuk egyből, hogy átváltunk természettudományos profilra a divat helyett, különben sincs az angyalok városában rezervátum. A világon mindig is voltak válások és gaz módon elszeretett férjek, miért épp az álomgyár A listás vadjai maradnának ki a sorból. Az idén Johnny Depp-et csalták lépre, Brad Pitt után szabadon. Nézzük, ki a pimasz csábító, aki levadászta az egyik legszexisebb hímet a világon.

A hölgy, nevezetesen Amber Heard, egy B kategóriás színésznőcske, aki eddig egyéb filmekben meg sem lett említve. A pár történetesen a felejthető Rumnapló forgatásán gabalyodott össze. És mit ad Isten, biszexuális a kisasszony. Lehet épp ez a fűszer hiányzott Johnnynak a 13 éve tartó kapcsolatából Vanessa Paradis-val. A szégyentelen perszóna persze, egyből reflektorfénybe került. Valamit tudhat, azt meg kell hagyni. Mi speciel csak egy csinos 26 esztendős pofikát látunk, a stílust és az egyéniséget egyelőre nem tekintjük értékelhetőnek. Paradis divatikon és Chanel nagykövet, nem mellesleg örökre Depp gyermekeinek anyja marad.
 
 
 

 
   

Angelina Jolie-nak valahogy jobban elnézte a világ ugyanezt, hisz tett a mérleg másik serpenyőjébe annyit, hogy még így is a jó oldalra billen az. Mindemellett igazi tehetség, valódi hús-vér nő, irgalmas szamaritánus és ősanya. Bradnek semmi esélye nem volt, hogy elkerülje a két lábon járó végzetét. A többi úrnak pedig üzenjük, tartsák becsben feleségeiket. Kezeket a paplan fölé, éljenek az asszonyok!


 

Szentesi Évi

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés