Idén a fagyi a ruhádon is jól mutat!

Alap ízek melyekért gyerekkorunk óta rajongunk. Imádjuk ezt a hűsítő desszertet melynek mai változata egy bolognai étteremben született a XVI. században. Azóta az egész világ gombócolja, lapátra teszi, vagy pálcikába szúrja, de egy biztos, idény nyáron a fagyiszínek a ruháinkon landolnak!


Csoko-csoko csokoládé

Mogyorós, mandulás, ét, tej, kekszes…
Bizony ilyekor nyáron a hőségben, is tagadhatatlanul jólesik, egy kis csoki, pláne, ha az még hűsítőként is hat. Akárcsak a fagyi, a csokibarna árnyalatú lenge nyári ruhák is remekül mutatnak, a málna, a meggy vagy éppen a ribizli színével.

Vanília égbolt

A vaníliának nemcsak az illata, hanem a színe is bázisként szolgálnak, mind a konyhánkban, mind pedig a gardróbunkban. Szürkével visszafogott, pirossal feltűnő, barnával pedig természetes összhatást kölcsönöz viselőének. Alapdarab a vanília póló, hiszen visszafogottan, de mégis színt vihetünk hétköznapjainkba.

Epervarázs

Babarózsaszín, édes cukorkaszínek, melyek kislányos bájt kölcsönöznek, akármilyen fazonról és stílusról legyen is szó. Kombinálva egy csipetnyi sárgával, fehérrel vagy türkisszel a rózsaszín álom egyből valósággá válik!


Citromízű - banán helyett - fagyi

A régi klasszikus helyett ma már sok helyen a citromfagyit lime-al kombinálják, ami szerintünk is egy nagyszerű ötlet, hiszen nemcsak a citrom vidám színével deríthetjük fel magunkat és környezetünket, hanem a zöld lime frissessége, üdesége is beférkőzik  a  sárga színek közé.


Egy a lényeg! Mindig próbáljuk jól kombinálni a színeket és törekedjünk arra, hogy a kevesebb néha több! Jó fagyizást!


Kapcsolódó cikkek:
Állat vagy! »
Estée Lauder önbarnító (x) »
Fényesen ragyognak az ajkunkon »
Öltözz soványnak! »
Fehérnemű – színesben »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés