Idén is divat a bronzos bőr!

Néhány alkalommal írtunk már a legfrissebb tavaszi-nyári smink kollekciókról, most még tovább bővítjük az újdonságok listáját. A Guerlain is készül az új szezonra, mégpedig a Terracotta termékcsalád továbbgondolt verziójával.

Már maga a reklámfotó gyönyörű, Natalia Vodianova igézően kék szemei csak úgy kiragyognak a bronzos-barnás környezetből. A képről első ránézésre látszik, hogy egy nyári kampányhoz készült: meleg színek, buja tekintet, csillogó bőr.


A kollekció fő darabjai természetesen a bronzosítók, legyen az akár krémes, akár por állagú. Luxus csomagolás, remek minőséggel párosítva. Az egyetlen negatívum, hogy mind elég sötét árnyalatú, ezért a nagyon világos bőrűek ne innen válasszanak.


Nem maradhatnak ki a megújulásból a szájfények és rúzsok sem. Ezeknél is a meleg árnyalatok dominálnak, úgy mint a narancs, a tégla piros vagy a burgundi vörös. Plusz pont, hogy mindegyik fényvédő összetevőket is tartalmaz, így ajkaink sincsenek kitéve a nap káros sugarainak.


A kedvencem, az ékszer szépségű üvegcsébe zárt szemkihúzó por. A kupak egy speciális ecsetben végződik, ezt kell a porba mártani, majd ezt szemceruzaként használni. Elsőre talán bonyolultnak tűnik, pedig cseppet sem az, Marokkóban már ősidők óta ezt a módszert alkalmazzák.


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés