Idén ősszel is Fashion Video Festival - Divatimádóknak kihagyhatatlan!

Ha november, akkor Fashion Video Festival! Az egyre nagyobb hazai és nemzetközi elismerésnek örvendő divatfilmes fesztivál november 9-10. között kerül megrendezésre Budapesten, a Design Terminalban.

Az idei évben a hazai divatfilmesek mellett már nemzetközi pályázók is ringbe szállnak, és olyan neves szakemberekből áll az idei zsűri, mint Marie Lannelongue, Francia Glamour főszerkesztője, Maroy Krisztina, a magyar Glamour főszerkesztője, a PENG magazin szerkesztői, Steiner Kristóf popkultúra szakértő és újsáíró, Lakatos Márk stylist.
   


A szervezők idén  - a divatfilmek már-már hagyományonak tekinthető versenye mellett -  elhozzák nektek a nemzetközi fashion videók legjavát, tematikus blokkokban, divatkonferencián vehettek részt, megtekinthetitek az idei divatfotó kiállítás válogatást, illetve a külön erre az alkalomra installált Design Terminalt.

A fesztivál zárásaként, november 10-én az Akváriumban pedig egy felejthetetlen FVF afterpartynak lehettek a részesei, ahol nem kisebb sztár fogja szenzuális live actjével elkápráztatni a közönséget, mint EMIKA, a Ninja Tune sztárja, akinekelőadása a Berlini elektronikus zenei szintér virtuóz Hard Wax DJ legendájával, Pete-el gazdagodik. A hazai oldalról is jó kezekben lesz az afterparty, hiszen az Act Records alapitó Dj Isu és a Kollektivábol jól ismert Popbitch felel majd a kellemes átvezetésekért.Az idén harmadik jubileumát ünneplő Fashion Video Festival a 2011-ben rendezett Japán jótékonysági napjának köszönhetően szerepelt a Mercedes-Benz Tokyo Fashion Week hivatalos oldalán is, a Not Just a Label kiemelten foglalkozott vele, ahogyan a legfontosabb hazai és nemzetközi trendszetter média is.


Program:

2012. nov 8: VIP nap (csak meghívóval)
2012. nov 9. 14.00-21.00h: Divatkonferencia és vetítések (Free entry,
Design Terminal)
2012. nov. 10 20.00 h Díjátadó (Free entry, Design Terminal)
22.00-től hivatalos FVF Afterparty (Akvárium klub, belépő: 2000 HUF,
jegyelővétel az Akváriumban a party megelőzően vagy a jegy.hu-n (1600 HUF)
 
 
 
 
photo: Matyas Misetics
styling: Kata Oltai, Sophie Rotas
hair: Baliko Barsi
makeup: Estee Lauder
clothes: Dora Abodi, Mrs Herskin
model: Dori (Visage)
set design: Matyas Misetics, Kata Oltai
photo assistant: Bence Bakonyi

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés