Igen! Nem! Oh jaj! – Serenanak és Dannek párosan szép az élet

A Pletykafészek-sztár Blake Livley – amikor épp nem az új évadot forgatja – Fith avenue-i sétával tölti szabadidejét, ahova sorozat- és való életbeli szerelme, Penn Badgley rendszeresen vele tart. Nem is akárhogy!

Serena van der Woodsen hatására Blake nem kerülhette el, hogy stílusikonná ne váljon. Node Penn? Ő azért nem arról volt híres, hogy mindent megtenne a kamerán kívüli öltözködéséért. Így aztán érdekes látni a párt – már többedszerre – teljesen összeillő öltözékben.Ugyanis nem lehet nem észrevenni a fehér pamut ruha és póló egyezését, a kék kiegészítőket, az azonos barnaságot. Sőt, még Blake telefonjának pirosa is tökéletesen passzol Penn laptoptáskájához. A másik képen szintén a fehér pamut dominál és az összeillő shortos megjelenés.

 

Ugye emlékeztek, amikor Kat (Debra Messing) a Lagzi-randiban arról folytat eszmefuttatást, hogy milyen rossz, amikor egy pár annyira egyformán öltözik, hogy az már erőlködésnek hat? Nos, azt hiszem Blake és Penn összeállításai kimerítik ezt a kategóriát. Persze nem vitatom, lehet, hogy mindez csak véletlen.

Ti öltöztetek már össze a párotokkal?

Kapcsolódó cikkek:

Az öt legjobban öltözött sztárpár »
Boyfriend jeans »
Modellpasi az ágyban, Fendi a kézben, kell ennél több? »
Michelle Obama elképesztő nyári ruhatára »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés