Illatok a hó alatt

Őszi parfümkörképünk után úgy döntöttünk, télen is felmérjük a piaci helyzetet. Kedvenc tervezőink ugyanis ilyenkor sem unatkoznak, és divatlaborjaikban javában kotyvasztják a finomabbnál-finomabb illatokat.

A Chloé márka megfizethető változata, a See by Chloé ez alkalommal egy nagyon lányos, nagyon finom eszenciával állt elő, amibe azért némi vagányságot is belecsepegtettek. Reklámfotójukon Bette Franke bőrdzsekije épp ezt szimbolizálja. Míg a Chloé tapasztalt rókaként, addig a Marni félénk kezdőként adta ki legelső parfümjét, méghozzá Raquel Zimmermann közreműködésével. Mintaimádatuk ezúttal pöttyök formájában öltött testet.
 
 
   

 

Jimmy Choo, a lábfetisiszta vadonatúj kreációjával most az orrunkat veszi célba. Illanás és villanás – ahogy azt a cipőóriás prezentálja nekünk. Natasha Poly úgy tűnik, csodás, ezüstszínű selyemruháját sem sajnálva, teljesen kifeküdt a ,,Flash bódító aromájától.

 

 

Karlie Kloss egyre növekvő népszerűségét ezúttal a Juicy Couture lovagolta meg. A márka sem a modell-, sem a névválasztást nem bízta a véletlenre. A jól csengő ,,Couture La La” szó mögött egy igazán csajos, virágos illat bújik meg, mely a nyár szabadságát idézi.

 

   

 

Valantino és Valentina kétségtelenül jó párost alkotnak. Nem is első alkalommal. A hangzatos címke most az ,,Acqua Floreale” szavakkal egészült ki, így született meg a rózsaszín romantika jegyében az új, üde eszencia, melyet Freja Beha Erichsen tesz még vonzóbbá.

 

   

 

Így, ha meguntad a karácsonyfa illatát, nincs más dolgod, mint betérni az első utadbaeső drogériába, ahol a kreátorok legújabb alkotásai várnak, hogy a meleg évszak előfutáraként tavaszi virágcsokrokkal árasszanak el.

 

 

Oláh Dóri

 

Kapcsolódó cikkek:

Palackba zárt szellemiség - Őszi parfümkörkép »

Nincsen többé Cacharel! »

Egy asszony illata »

Mindörökké Marilyn, mindörökké Chanel »

Feszület, Dior, koporsó »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés