Illatozz és divatozz Paris Hiltonnal!

Paris Hiltonnak bokros teendői mellett úgy tűnik, parfümjeinek reklámozására és egy napszemüveg-kollekció megálmodására is jutott ideje. Kedvenc örökösnőnk első illatát 2004-ben mutatta be, és nemes egyszerűséggel a Paris Hilton nevet adta neki. Azóta több illata megjelent, most ismerkedjetek meg a legutolsó hárommal és legújabb szemüvegeivel.

Viszonylag kevésszer kerülnek szóba az illatok emlegetésekor Hilton kisasszony kreációi, azonban ami késik, nem múlik. A Kán kán, a Csillámpor és Szirén beszédes nevek, Paris életének egy szeletére utalnak. Bár véleményem szerint a parfümök reklámfotói elég csöpögősre és műre sikeredtek, kétségtelenül tükrözik Paris személyiségét. A Can Can egy gyümölcsös-virágos provokatív, nőies illat, melyet a Moulin Rouge flörttel és játékkal teli világa ihletett.A Fairy Dust mindenütt feltűnést kelt, Paris tündérmesékbe illő élete egy üvegcsébe zárva, melyet minden nőhöz el szeretne juttatni. Arra buzdít, hogy hidd el, a mesék valóra válhatnak! A pünkösdi rózsa, narancsvirág, őszibarack, pézsma és vanília ellenállhatatlan keveréket alkot.A legújabb illat, a Siren, melynek üvegcséje fiatalosságot sugall, de készítői szerint semmiképpen sem tapasztalatlanságot, egzotikus luxus virágok illatát rejti magában, őszibarack nektárral, esőerdők orchideáival és vízililiommal párosítva.Most nézzük a 2010-es tavaszi szemüvegeket! „Nem titok, imádom a napszemüvegeket” – mondta Paris, és ezzel bizony nincs egyedül a világban. A kollekciót 12 elegáns és stílusos keret alkotja, melyek  igazán különlegesek is. Mindegyiknek a szára el van látva egy apró mágnessel, mely az örökösnő valamelyik ikonikus tárgyát ábrázolja, pl. kiskutyáját. Így bármilyen fémhez odatapaszthatjuk, a leírás alapján az autónkban a napellenzőhöz is, bár nekem most nem rémlik, hogy azon lenne fémes felület.


Nos, most, hogy megismerkedtünk Paris divatvilágban tett törekvéseinek egy részével, döntsetek, kellene-e Nektek Paris illata vagy szemüvege, vagy sem?

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés