Inspiráló asztali lámpák

Ne csak a ruhatárad legyen varázslatos és sokszínű, ideje kicsit az otthonodon is felfrissíteni. Mit szólnál egy új asztali lámpához?

Többféle stílusú lámpát mutatok most be Nektek, talán a tökéletes darab ott rejlik köztük számotokra.Egy korábbi cikkben arról írtam hogyan dobhatjuk fel az otthonunkat egy-egy trendi díszpárnával, mivel nem szükséges az egész berendezést lecserélni ahhoz, hogy hangulatos legyen a lakás. Csupán be kell csempészni a megszokott légkörbe egy újdonságot.


Ez az újdonság legyen most a kislámpa, mely egyaránt hasznos és hangulatot teremtő találmány. Egy tökéletes darab látványa inspirálhat minket, legyen szó könyvolvasásról, újságról, vagy akár gondolataink szárnyalásáról.


A letisztult, egyszerű formákat kedvelőknek biztos a kedvére lenne Maria Berntsen alkotása. Formáját tekintve semmi újdonság nem fedezhető fel benne, ám mégis különlegessé varázsolja az, hogy teljesen átlátszó. A másik ilyen különlegesség ez a ránézésre kicsit idegen lámpa, ha már eleget olvastunk egyszerűen ráhelyezzük az olvasólámpára ezzel ki kapcsol. Ugyanez a folyamat fordított esetében, ha leemeljük bekapcsol.Ez a Marie Louise lámpa szíveket megdobogtató képességgel rendelkezik. Ez a speciális világítással rendelkező darab 8 féle szín kibocsátására képes.


A hagyományos darabokat kedvelőknek a színes kerámia asztali lámpákat ajánlom. Hatalmas a választék belőlük, könnyen megtalálhatjuk a számunkra tökéletes darabot. A legtöbb ilyen lámpát kézzel festik, talán ez lehet az oka, ha egy-két darabot drágának tartunk. Összességében azonban megfizethető lámpákról van szó.


A kreativitásnak lámpák esetében sincs határa. Ezek az elemmel összekötött, számomra pitypangnak vélt virágok nagyon tetszenek. Igaz az elem része nem a legszebb látvány, de egy modern stílusú lakásban megengedett.Mit gondolsz, Te meglelted álmaid lámpáját?

Kapcsolódó cikkek:

Tedd trendivé az otthonod! »
Egy Fendi kanapén, a csillagok alatt, koktélt szürcsölgetve »
Hello Kitty átvette az irányítást a konyhában »
Ronda vagy ízléses a Chanel kanapé? »
Oh, azok a 70-es évek! »

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés