Intelligens autó, csak nőknek!

Nos, azt minden nő tudja, hogy az autók főként a férfiaknak készülnek. Elég, ha csak az autóversenyekre gondolunk, ahol állandóan újabb és újabb modellek kifejlesztésén törik a mérnökök a fejüket, de most elérkezett a mi időnk! Szeretném bemutatni nektek a legújabb autócsodát, ami garantáltan a nők kedvence lesz. Ismerkedjünk meg közelebbről a Nissan Pivo 2-vel!

Bevallom, én nem nagyon akartam elhinni, hogy létezik egy olyan kocsi, ami fillérekből elmegy, beszélget velünk, és ha kell, akár még mosolyogni is képes. Sőt ez még nem minden, hiszen a japán tervezők megpróbálták megalkotni a jövő női autóját.

Képzeljétek el, hogy ebben az elektromos járgányban van egy robot, ami arcmegfigyelő technikájának köszönhetően meg tudja állapítani, hogy épp milyen a hangulatotok. Így fel tud vidítani, vagy éppen meg tud nyugtatni, ha szükséges.

De ez még nem minden! A Nissan Pivo érdekessége, hogy 360 fokban képes körbefordulni a tengelye körül, így akár helyettünk is le tud parkolni, 3 dimenziós elektromotoros kerekeinek köszönhetően. Nem meglepő tehát, ha kimondottan a női célközönségnek készítették.

A legjobb ebben a kisautóban, hogy nem szennyezi a környezetet, hiszen nem benzinnel közlekedik. Emellett pedig igazán csajos külsőt kapott, világoskék, fehér és sárga színét elnézve. Sajnos repülni még ez a kocsi sem tud, de szerintem enélkül is az egyik legkedveltebb városi kisautóvá válhat a közeljövőben.

Nos, Hölgyeim, most már nincs más teendőnk, mint felírni a karácsonyi ezt a kis csodajárgányt és reménykedni, hogy megtaláljuk a karácsonyfa alatt.

Nektek hogy tetszik ez a nem mindennapi autó? Szeretnétek Ti is egyet?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés