Itt a nyár! Ideje bezsongani! MAC: Naked Honey kollekció

Legendás királynőjük példáját követve az egyiptomi nők gyakran fürödtek mézzel kevert tejben, és Anglia uralkodója, Anna is a méznek köszönhette haja selymes puhaságát. Az ókori görögökhöz és rómaiakhoz hasonlóan a MAC is tiszteli az Arany Elixír fejedelmi ragyogását – és mivel az is közismert milyen jótékony hidratáló és gyógyító hatást gyakorol a bőrre, megalkották hát a Naked Honey kollekciót. A három napsütötte, melegen aranyló bőrápoló termék, a két, stílusában határozottan eltérő illat, valamint az új színekben forgalomba kerülő szemhéjpúderek, kőpúderek és szájfények csodás méhkirálynővé varázsolnak majd téged is.SZÁJFÉNYEK
SHE’S A STAR: VILÁGOS, TERMÉSZETES ARANYSÍZN
QUEEN BEE :TÉRHATÁSÚ GYÖNGYHÁZFÉNYŰ, KÖZÉPÁRNYALATÚ SÁRGABARACK
BUZZ :TÉRHATÁSÚ GYÖNGYHÁZFÉNYŰ, SÖTÉT RÉZ-BARNA

SZEMHÉJPÚDEREK
CRÈME DE MIEL :HŰVÖSEN CSILLÁMLÓ, VILÁGOS ARANYSÁRGA
POLLINATOR: GYÖNGYHÁZFÉNYŰ, VÖRÖSSEL ÁRNYALT, MELEG KÖZÉPÁRNYALATÚ ÖSZIBARACK
BUCKWHEAT: TÉRHATÁSÚ GYÖNGYHÁZFÉNYŰ, SÖTÉT RÉZ-BARNA

HIGH-LIGHT POWDER
A KIFEJEZETTEN ÚJ KOLLEKCIÓNK SZÁMÁRA TERVEZETT, DOMBORNYOMOTT, GYÖNGYHÁZFÉNYŰ PÚDER FINOMAN EMELI KI AZ ORCÁT, A SZEMÖLDÖKÖT, A VÁLL DOMBORULATIAT… VAGY A TEST BÁRMELY RÉSZÉT.
HONEY LIGHT: ŐSZIBARACKSZÍNNEL ÁRNYALT CSILLÁMLÓ ARANY
GOLDEN NECTAR: ARANNYAL CSILLÁMLÓ, TOMPA ARANYSÁRGA

NAKED HONEY SKIN SALVE
A MÉZ, ORGANIKUS MÉHVIASZ, NAPRAFORGÓ-OLAJ ÉS EGYÉB TERMÉSZETES ALAPANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT, MÉZILLATÚ BALZSAM AZONNAL HIDRATÁLJA ÉS KONDICIONÁLJA A SZÁRAZ BŐRT. BÁRMELY TESTFELÜLETEN ALKALMAZHATÓ.
NAKED HONEY KÉZ- ÉS TESTÁPOLÓ KRÉM
A MÉZET, KELET INDIAI ILLIPE-OLAJAT, VALAMINT C- ÉS E-VITAMINT TARTALMAZÓ, ÉRZÉKI KRÉM PILLANATOK ALATT FELSZÍVÓDIK, CSODÁLATOSAN PUHÁVÁ ÉS HIDRATÁLTTÁ VARÁZSOLVA A BŐRT. A TÁPLÁLÓ HATÁSÚ TERMÉK ALKALMAZÁSA ELSŐSORBAN A KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ FELÜLETEKEN AJÁNLOTT.

NAKED HONEY BODY WASH
EZ A TERMÉSZETES ELJÁRÁSSAL KÉSZÜLŐ, MÉZTARTALMÚ TERMÉK NEM CSUPÁN MEGTISZTÍTJA A BŐRT, DE A LEVENDULA-, NÁRCISZ-, JÁZMIN- ILLETVE KÉK AGÁVE-KIVONATNAK KÖSZÖNHETŐEN MEGNYUGTATÓ, MÉGIS ÉRZÉKI FRISSESSÉGET IS NYúJTÉs a két illat:

CREATIONS: NAKED HONEY
TARTS VELÜNK VARÁZSLATOS UTAZÁSUNKON, ÉS FEDEZD FEL A NYÁRI NAPFÉNYBEN ARANYLÓ MÉZ ILLATÁT! A TEST ÚJ ÉLETRE KEL, SZÁRNYRA KAP A LÉLEK, AZ ERDEI VIRÁGOK ILLATA PEDIG SZIPORKÁZÓAN EROTIKUS FELHANGOKKAL TÖLTI MEG KÖRÜLÖTTED A LEVEGŐT.

CREATIONS: AFRICANIMAL
VÉGY NÉMI CSÁBÍTÓ MÉZET, FŰZSEREZD EGY KEVÉS CSÍPŐS AROMÁVAL, MAJD ADD HOZZÁ A BERGAMOT SÖTÉTEN ÉRZÉKI CSÓKJÁT – AZ EREDMÉNY OLYAN ILLATORGIA LESZ, AMELY A MÉZ ILLATÁT IDÉZI UGYAN, MÉGIS TÁVOL ÁLL ATTÓL, HOGY ÉDESEN ÁRTATLANNAK NEVEZHESSÜK…

Kapcsolódó cikkek:

Személyre szabott »
Kölcsönveszem, de honnan és hogyan? »
Személyre szabott »
Személyre szabott »
Fénylik a bőröd? (x) »
Titkos varázseszközök, amelyektől még szebb lesz a smink »
A legjobb sminkesek trükkjei 2. ( VIDEÓ ) »
A legjobb sminkesek trükkjei (VIDEÓ) »
K.O. a narancsbőr ellen »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés