Itt kezdődik a valódi fényűzés

A világ legdrágább pulcsija. A világ legdrágább esernyője. Zegna sídzsekije.

Egy valódi luxus: bőrönd kristályokkal.

Manapság egy márka, ha még exkluzívabbá akarja tenni egy-egy termékét, vagy fel akarja hívni rá a figyelmet, telerakja Swarovski kristályokkal és kész. Így tett a Samsonite márka is egyik bőröndjével, a Black Label Latel Trunk kollekcióból.
Az eredmény szép, de valószínűleg nem túl praktikus. Ki szeretne feladni a repülőgépre a többi csomag közé egy ilyen bőröndöt. Arról nem is beszélve, hogy amikor egy- két- három kristály lepottyan, akkor már egyáltalán nem olyan elegáns a bőrönd megjelenése! Na jó, mindössze 30 db készült belőle, és csak a Colette-ben kapható. Ha a kristályok nélküli bőröndnek 950 euró az ára, ez vajon mennyi lehet?
http://www.samsonite.com/gateway.ep

A világ legdrágább pulcsija.
A Zilli olyan márka, amely igyekszik a legdrágább termékeket árulni elit klienseinek. Legutóbbi ajánlata a 24 carat Gold thread sweater, amely egy aranyból és a legjobb minőségű kasmírból készült pulóver. Ára 6.565 $, és kizárólag Párizsban, Londonban és Cannes-ban kapható.
http://www.zilli.fr/

A világ legdrágább esernyője.

A Billionaire Couture elnevezésű céget Flavio Briatore a Forma - 1 mogulja és Angelo Galasso olasz tervező alapította, s olyan extra luxus férfimárkát takar, amely csakis a legexkluzívabb, legelegánsabb termékekkel foglalkozik. Ilyen az az esernyő is, amellyel nemrég jöttek elő. Nem egy egyszerű ernyő ez, hanem a világ legdrágább esernyője, hiszen ára 50.000 $. Hogy miért? Vízálló krokodilbőrből készült, kivitelezése rendkívül finom és egyedi. Megrendelhető Londonban a Sloane Street SW1 szám alatt, a Billionaire Couture üzletében.
http://www.billionairecouture.com/Egy luxus illat: Gianni Versace Couture

Donnatella bátyja emlékére alkotta és nevezte el ezt a valódi luxusnak számító parfümöt. Hisz benne, hogy ez az új termék ismét a luxus szépségipar élére repíti majd a Versace márkát. A csomagolás is rendkívül elegáns, fehér bőrborításban, bőrtokban kínálják majd az illatot, amely 2100 $-ba kerül.
http://www.versace.com/flash.htmlZegna sídzsekije.

Javában tart a síszezon, még nem késő beszerezni a Zegna cég különleges sídzsekijét, amely 1.350 $-ba kerül. Ermenegildo Zegna az elegáns férfiruházat gyártója olyan napenergiával működő dzsekit ajánl eme téli sport szerelmeseinek, amely képes feltölteni a mobilodat és az Ipod-odat, teljesen vízhatlan és a hideg miatt sem kell aggódnod egyetlen pillanatig sem.
http://www.zegna.com/Arany krém

A Guerlain márka alapozó alá ajánlja a legújabb, L’or elnevezésű luxuskrémet. Ahogy a neve is mutatja a krém aranyat tartalmaz, gel formában, s az arc sugárzó, ragyogó lesz tőle, de feszesít és hidratál is.
http://www.guerlain.com/
A legfontosabb aláírásokhoz.

Van az a réteg, akinek egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tollat vesz elő, amikor aláír egy fontos szerződést. Vannak drága és elegáns tollak, de a Visconti valami egészen különlegest alkotott. Az Alchemy három kategóriában, limitált példányszámban készült . A középső , 238 darabos széria arany és fehér arany heggyel rendelkezik, ára 7900 euró. A felső, HRH kategóriából, melyek mindegyike gyémántokkal és rubinokkal díszít ett,mindössze 38 darabot készítettek. Fogyasztói ára ismeretlen.
Kell ennél jobb státuszszimbólum?
http://www.visconti.it/Kapcsolódó cikkek:

A világ legdrágább cipői »

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés