Jamie Dornan, az ír nőcsábász!

Íme, egy igazi ír nőcsábász, aki nemcsak a külseje terén kiemelkedő, hiszen azon túl, hogy az egyik legismertebb férfi modell, még saját zenekara is van, és kapott már szerepet filmben is.

Jamie Dornan 1982-ben született Írországban, és egy igazi nőcsábász hírében áll, hiszen Keira Knightley–hoz, a Karib tenger kalózai című mozifilm egyik főszereplőjéhez, két évig fűzték gyengéd szálak, és szakításuk után is rengeteg hírességgel szűrte össze a levet, mint a Lindsay Lohan, Siena Miller vagy a kollégája, Kate Moss.

1999-ben egyik barátjával megalapította az együttesüket, Sons of Jim néven, majd 2001-ben kezdte meg modell karrierjét. 2003-ban egy fotózás hozta össze Keira Knightley-val, majd innentől kezdve elindult a világhírnév felé vezető úton. 2004-ben ő lett a Calvin Klein reklámkampány arca, majd 2005-ben az Armani Exchange számára pózolt.

A két világmárka arcaként nagy ismertségre tett szert, és ezután sorra jöttek a felkérések a H&M-től, a Dior-tól, Bvlgari-tól, Nicole Farhi-tól, és még sokáig sorolhatnánk. 2009-ben újra Giorgio Armani és Calvin Klein plakátokon láthatjuk, és nem csoda, hogy a nagy hírnevű Forbes magazin a világ legjobb férfi modelljei közé sorolja a nőbálvány írt.

Szerintünk: imádnivaló. Nektek hogy tetszik Jamie Dornan?

A legjobb férfitestek egyike alsónadrágban »
Csak az igazán merész, vagány pasiknak »
Mintha sohasem lenne vége a szombat estének »
Armani Exchange »
A szívtipró szívdöglesztő illata »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés