Jennifer Aniston és Gerard Butler lebukott?

A közös film, a közös vacsorák, és a közös nyaralás után közös fotósorozat is készült Jennifer Anistonról és Gerard Butlerről a W magazin számára. Bár a színész tagadja, hogy gyengéd szálak fűznék Brad Pitt exfeleségéhez, a nemrég kiszivárgott címlapfotón azonban a színésznő olyan beleéléssel simul Gerardhoz, hogy ha valóban van köztük valami, azt már nem sokáig tagadhatják.

Több mint fél éve folyik a találgatás arról, hogy Jennifer Aniston és a színész Gerard Butler valóban egy párt alkotnak-e. Először tavaly nyáron a The Bounty Hunter című film forgatása alatt hozták őket hírbe, majd többször látták őket kettesben vacsorázni. Januárban pedig közösen adtak át díjat a Golden Globe-on, ezután a backstage-ben pezsgőztek, majd eltűntek a konyhában. Bár Gerard Butler nemrég azt nyilatkozta, hogy jelenleg nincs senkije, a W magazin áprilisi számának címlapján megint együtt láthatjuk a párocskát.A magazin még 13 ehhez hasonló ígéretes képet tartogat, melyeket a neves fotós, Steven Klein készített a két színészről a sivatagban, Los Angelestől mindössze 45 kilométerre.


A fotózás, melyre Jennifer a fodrászát és egyben a legjobb barátját, Chris McMillant is elvitte, két teljes napig tartott, így a két színésznek ismét volt lehetősége közel kerülni egymáshoz. Valószínűleg Jennifer legnagyobb örömére, ugyanis a The Bounty Hunter forgatása utáni közös romantikus nyaralás kapcsán azt mondta egy meg nem erősített forrásnak – a névtelen barátnőjének, hogy Gerard a legjobb szerető, akivel eddig dolga volt.A képek legújabb közös filmjük, a meglehetősen furcsa magyar címet kapott, Exférj újratöltve stílusában készültek, melyben Jennifert a fejvadász exférje üldözi, hogy visszajuttassa a börtönbe. A film hazai premierje április elsején várható, és ekkor végre a saját szemünkkel is meggyőződhetünk róla, hogy valóban izzik-e a levegő a két színész között.Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés