Jersey Shore: divatos a butaság?

Az MTV külföldön állítólag sikerrel futó sorozata, a Jersey Shore már annyira színvonal alattinak tűnik, hogy talán nem is lehet már alámenni. Az alaptörténet végtelenül egyszerű: fogj egy tengerparti házat, végy 8 egyszerű fiatalt, költöztesd őket össze és kreálj műbalhékat.

A beharangozó alapján még érdekesnek tűnő valóságshow alapkoncepciója az volt, hogy négy Guidót és négy Guidát kiválasztanak, és az éjszakai életéről híres New Jerseybe küldik őket. Hogy kik azok a Guidók és női megfelelőik?


Az MTV értelmezésében azok a fiatalok, akik az olasz néphez hasonlóan igencsak sokat adnak magukra, és rengeteg időt fordítanak külsejükre. Emellett nekem úgy tűnik, nincs egyéb életcéljuk, mint minél több pasit vagy csajt meghódítani és bulizni kifulladásig. Illetve épp az leghőbb vágyuk, hogy igazi Guidók és Guidák legyenek.


Nos, szerintem az, ahogy a sorozat szereplői fel vannak öltözve, minden, csak nem divatos. Az, hogy valakinek fontos a külső, nem merülhetne ki abban, hogy srácok esetében ki van gyúrva és be van lőve a sérója, nők esetében kivágott felsőt vesz fel. Arról nem is beszélve, hogy az izomkolosszusok már nem épp a divat élvonalában helyezkednek el.


Mélyenszántó és filozofikus mélységű beszélgetésekre senki se számítson a ház lakóitól, amennyire az eddigi részekből kiderült, a legfőbb témát a ki kivel kavar, és az esti partik szolgáltatják. Ezek folyamán gyakoriak az összezördülések is, amik mit ne mondjak, rendkívül izgalmasak és alig tűnnek megrendezettnek. Hogy azért legyen benne valami példamutató is, a lakóknak dolgozniuk kell napközben a lakbérért. Köszönjük MTV!


 

Címkék: , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés