Jimmy Choo vadító, új táskája a Mandah

A híres tervező, Jimmy Choo nem csupán cipőivel tűnik ki, egyéb kiegészítői is nagy sikernek örvendenek a tehetősebb nők körében.

Új táskája, a Mandah máris közkedvelt és keresett darab lett. Praktikus és stílusos, mindenre használatos, méreténél fogva nappali táska. Fő ékessége a zipzár, amely a táska közepén fut körbe. Hordhatod összehúzva, vagy – ha nagyobb helyre van szükséged – nyitva.

Ha tetszik a forma, színben és mintában biztosan találsz olyat, amelyik közel áll hozzád, hiszen nemcsak a merészebbekre, de a visszafogottabb stílusúakra is gondolt a tervező.

Az első képen látható modell festett póniszőrből készült – remélem, a póninak semmi baja nem lett –, leopárd mintával, a 2009-es tavaszi–nyári divatnak megfelelően. Ugyanis a legtöbb tervező – köztük Jimmy Choo is – beleépített kollekciójába némi afrikai motívumot.

Hordhatod kézben vagy vállra akasztva, ahogy kényelmesebb. Jennifer Lopez piros ruhához vette fel ezt a vadító darabot, narancssárga cipővel.Jennifer Lopez
Jessica Alba

Mint említettem, diszkrétebb modellek is megtalálhatók a kollekcióban, arany, fehér, fényes, bronz, vagy akár sötétkék színben is.

Az ára 1600 dollár körül mozog.

Biztos, hogy ez a nyári kollekció egyik legfontosabb darabja, hiszen a márka ezt használta a kampányban. Az Urban jungle elnevezésű kampány arca a gyönyörű Angela Lindvall topmodell, aki a Fifth Avenue-n sétál bikiniben, kezében a Mandah táskával. A fotót Terry Richardson készítette.

Szakmai katalógus/Angela Lindvall

Kapcsolódó cikkek:

YSL – Elle Shocking, a hatásos reklám! »
A nullás méretnek befellegzett, visszatérnek a formák! »
Álomruhák a legnagyobbaktól »
Top 10 - A legjobb nemzetközi divatfotósok  »
Négy táska mind felett »
Louis Vuitton és Murakami kapcsolata folytatódik »
Még több táska az idei nyárra »
Mi a bajod az átvetős táskákkal? »

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés