Jóbarátunk, Courtney Cox

A sokak által bálványozott Jennifer Aniston mellett méltánytalanul háttérbe szorult gyönyörű színésznő egyik kedvenc jóbarátunk, Courtney Cox. Ezúttal az ő öltözködési és életstílusával ismerkedhettek meg közelebbről!

Courtney Coxot a legtöbben a világsikerű Jóbarátok Monica Gellereként ismerhetik, ez azonban csak egy a számos emlékezetes alakítása közül. Szerepelt már együtt Jim Carrey-vel az Ace Venturában, játszott a nagy népszerűségnek örvendő Sikoly több részében is, legutóbb pedig a Dirt, a hetilap című sorozatban tűnt fel, tehetséges újságírónőként.

   

Pályafutását tehát nem tegnap kezdte, és sokakkal ellentétben nem is valamilyen közeli rokonnak vagy ismerősnek köszönhetően. Courtney egyes-egyedül küzdötte fel magát a hollywoodi ranglétrán, és ma már a világ egyik legkedveltebb és nem utolsósorban legszebb színésznőjének számít.

Bár általában kerüli a nyilvánosságot, a paparazzók jóvoltából folyamatosan értesülhetünk róla, hogyan alakul családi élete. Annak ellenére, hogy mostanában napvilágot látott néhány olyan rosszindulatú pletyka, mely szerint a színésznő házassága válságban van, Mr. és Mrs. Arquette a rendezvényeken történő közös megjelenésükkel időről-időre rácáfol mindezekre.

   

Arquették már hosszú évek óta házasok, még a Jóbarátok forgatása alatt keltek egybe. Azóta megszületett gyönyörű kislányuk, Coco, akit boldogan nevelgetnek malibui otthonukban. A ház maximálisan tükrözi Courtney stílusát: letisztult, elegáns, minimalista, akárcsak ruhásszekrénye darabjai.

Ha öltözködésről van szó, a fekete, fehér és szürke mellett kedvencei a kék, a bíborvörös, illetve a mélyzöld ruhák. Amint láthatjuk, nem a harsány színek és kirívó szerelések híve. A színésznő megjelenését két szóval lehetne a legtalálóbban leírni: egyszerű és vonzó.

   

Ha farmer, akkor a Paige feszülős nadrágjai, ha nagyestélyi, akkor Victoria Beckham kifinomult ruhakölteményei, ha táska, akkor Yves Saint-Laurent, Marc Jacobs vagy Balenciaga, ha ékszer, akkor Jennifer Meyer klasszikus darabjai. Hétköznapokon, az utcára pedig legtöbbször a Band of Outsiders vagy Thomas Wylde hagyományos és kényelmes kreációit választja.

Az évek során a színésznőt, természetesen az épp aktuális szerepével szoros összefüggésben, már számtalan frizurával láthattuk, mégis eredeti hajszíne áll neki a legjobban, melyet általában hosszú fazonnal és kiengedve hord. A sminket illetően ki nem állhatja a csillámos szemfestéket, a halvány rúzsokért viszont mostanában annál inkább rajong. Ezeket főként a Baby Lipstől vagy a Rumi Joontól szerzi be.

   

Courtney Cox kétségtelenül igazi példakép azon nők számára, akik alacsonyabb társadalmi helyzetük ellenére magasan szárnyaló, sikeres karrierre vágynak. Neki mindezt sikerült elérnie, így nem csupán filmes karrierjére, de életútjára is méltán lehet büszke.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés