Jön az idei Viva Comet!

Ha a Cometről beszélünk, először az üvöltöző tinik, a profi látvány és a ruhák felvonultatása jut eszembe.

A minden évben megrendezett divat- és díjátadó gálán nemcsak a legújabb sztárpletykákról értesülhetünk, hanem a legújabb trendek is felvonulnak.

Egy oda nem illő masni, egy túl habos ruhaköltemény még napok múltán is rosszindulatra ad okot, ezért minden sztár stylisttal vagy nélküle, a számára remélhetőleg legelőnyesebb ruhába bújuk. Hetekkel a díjkiosztó előtt már elindulnak a találgatások, ki melyik tervező ruháját viseli majd. Múlt évben Makány Márta darabjai arattak nagy sikert, aki évek óta tervez a popszakma üdvöskéinek.


Emlékeztek még Lakatos Márk meglepő gladiátor szettjére vagy Tóth Gabi fetish ruhájára? A Comet szélsőségektől sem mentes, de az egyre növekvő VIP részleg és a sztárok sokasága megadja az alkalmat arra, hogy mindenki egyedit és feltűnőt viseljen ezen az eseményen. Itt jól megfér egymás mellett a Cavalli koktélruha és a szakadt farmer. Ennek az estének a szépsége talán az öltözékek sokszínűségében is rejlik.

Az előző évekből talán Debreczeni Zitát tudnám kiemelni, aki mindig stílusosan lép a vörös szőnyegre. Tóth Gabi extrém kinézetével hívja fel a figyelmet magára, természetesen az Anti Fitness Club, a BNF és a Unique is hozza a színvonalat öltözködés terén. Negatív példákat nem említenék, de azt mindenképpen elmondom, hogy aki itt hibázik, az talán utoljára teszi, hiszen egy rosszul megválasztott ruhával akár a magyar zene világából is ki tudja írni magát az illető.


Izgatottan várjuk a pénteket, ahol ismét felvonulnak a zene és a divat diktátorai.

Képek: VivaTV (2010 Viva Comet)

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés