KI LEHET A KÉPEN? - Sztárok akkor és most!

Bizony újra és újra rá kell jönnünk, hogy a sztárok is csak emberek! Mint mindannyiunknak, nekik is vannak kínos fotóik a múltból, melyeket valószínűleg kényszeredett mosollyal néznek végig az internetes oldalakon vagy a bulvárlapok hasábjain. Most mi is megmutatunk nektek néhány kisebb vagy nagyobb bakit,még a sztárságuk előtti időkből.

Kristen Stewart szinte felismerhetetlen ezen a 2002-ben készült képen. Itt még csak egy kicsit fiús tizenkét éves lányka volt, mára viszont úgy néz ki, a való életben is kezd vámpírost játszani.


Danii Minogue igazi Madonna fanatikus lehetett a kilencvenes években, legalábbis ezt sugallja az óriás bongyor haj és a köldökig érő dekoltázs. Ma sem lehet rá azt mondani, hogy visszafogott, minden esetre kifinomultabb lett a stílusa.


Kim Cattrall a nyolcvanas évek végén még nagyon messze volt Samantha Jones karakterétől. Nincs ezen mit ragozni, jót tett neki a hírnév.


Avril Lavigne az általánosban még egy átlagos lány volt, akármelyikünk padtársa lehetet volna. Ma azonban a Barbie-punk stílus koronázatlan királynője, sokak idolja.


Gwen Stefanie bájos kislány volt és bár voltak stílus-bakijai karrierje során, az elmúlt években megtalálta önmagát és igazi divatikonná vált.


Milla Jovovich gyönyörű volt régen és most is az! A kilencvenes évek szupermodellje mit sem vesztett egykori szépségéből és ragyogásából.


1 a ráadás, egy férfi a sok nő után! Elrettentő példa mindnyájunknak Marilyn Manson, aki bár fiatalon sem volt az a kifejezett férfi szépség, mára egyszerűen rémisztő lett. A túlzásba vitt feltűnési viszketegség egészen biztosan nem használt neki!


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés