Kabátbarát - Mit viseljünk a hideg ellen ebben a szezonban?

Így október közepén már egyre hidegebbek a reggelek, és bizony ilyen időben már magunkra kell kapnunk egy kabátot is, ha elindulunk otthonról. Csak az nem mindegy, hogy milyet! Megnéztük, milyen kabátok hódítanak idén ősszel, és megkerestük a nagy tervezők által diktált trendi darabokat az itthoni üzletekben is.

Az egyik legújabb mánia az öv nélküli, laza kabát, amely szinte elnyeli a női testet. Ez furcsának tűnhet, hiszen eddig az övvel derékon meghúzott kabátok hódítottak, de idén elsöpörte őket a változás szele. Ez a vonal érződik Vera Wang szőrmével díszített kabátján és a Tibi hófehér, elegáns, mégis laza klasszikusán is. 

   

Ha a Tibi kabátja tetszett meg, akkor a Zarába érdemes ellátogatnunk, ez a fehér, rejtett gombos darab szinte tökéletes mása a fentinek, a laza vonalhoz pedig tökéletesen passzol még ugyancsak a Zarából ez a fekete, elegánsan mintás darab is, mely a klasszikus stílust is remekül képviseli.

   

A Vera Wang darabhoz hasonlót a Stradivariusban találunk, ez átvezet minket a következő trendhez, ami a szőr és a bőr, illetve a kettő kombinációja. Tiszta szőr darabok dominálnak Michael Korsnál, Oscar de la Renta a csipkét kombinálta műszőrmével, ez a Proenza Schouler darab pedig bőr ész szőr tökéletes összjátéka.

   
   

Műszőrme kabátot találunk a H&M-ben, választhatunk leopárdmintásat vagy sima feketét is. Bár bőr és szőr kombinációját nem találtuk egyik üzletben sem, ez a kabát a Bershkában érdekes anyagkombináció lehet a vagányabb csajok részére.

   

A két meghatározó irányvonal tehát a laza esés és a szőrme használata. Aki azonban mindezek ellenére tanácstalan marad, a Zarába látogasson el, ott találtuk a legnagyobb választékot és a legkülönlegesebb darabokat is egyben. De ne halogassuk sokáig a vásárlást, lassan itt a tél és egy trendi kabát gyorsan nélkülözhetetlen darabbá válik.

 

Mezey Alexa

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés