Kaliforninai szépségtitkok

Lauren Conrad a Laguna Beach és a The Hills című MTV-n futó reality sorozatok sztárja 2009-es visszavonulása óta sem tétlen. 2010-ben a Lauren Conrad Style című könyvével avatott be minket egyedi stílusának titkaiba, idén októberben pedig a Lauren Conrad Beautyval folytatja a hagyományt.

   
A celebből lett divattervező hetei igen sűrűek októberben, könyvével körútra indult az Egyesült Államokban, minden állomáson beszélgetés és dedikálás várja a rajongókat. Ezen kívül az Allure magazin októberi címlapján is ő szerepel, ráadásként pedig a Kohl’s-nak tervezett LC Lauren Conrad Collection ünnepi darabjai is a polcokra kerültek a tengerentúlon.
   
Bár könyvei Magyarországon sajnos nem elérhetőek, azért a dedikálásokról készült képek egyértelművé teszik, hogy Miss Conrad nem tud hibázni. A floridai bemutatón például egy narancssárga ujjatlan ruha volt rajta, amely tökéletesen passzolt a bőrszínéhez. Philadelphiában pedig ezt a rózsaszínes barack árnyalatú ruhát választotta, amelyet a hozzá illő szájfénnyel és körömlakkal párosított.
   
Aki kedvet kapott a könyvekhez, az az amazon.com oldalon természetesen megrendelheti angolul. Ha választanunk kellene két könyv közül, mi a Style-t rendelnénk, hiszen ott Lauren olyan stílusjegyeiről hullik le a lepel, mint például a balerina konty vagy a mindig az alkalomhoz tökéletesen passzoló öltözet, míg a Beauty a mindennapi szépségápolásra fókuszál.
   
Lauren Conrad tehát stabil lábakon áll a divat terén, nemrég szóba került az is, hogy esetleg saját kozmetikai márkát dob piacra, de erről még semmi biztosat nem lehet tudni. Mi persze izgatottan várjuk a következő lépését és természetesen azonnal beszámolunk nektek róla.

 

Mezey Alexa

 

 

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés