Karl Lagerfeld fotósnak állt???

Vanessa Paradis újra visszatért dédelgetett márkájához, a Chanelhez. Valljuk be, ez az elhatározás nem eshetett nehezére az énekesnőnek! Elnézve a táskákat, tudnánk mi is válogatni....

Vanessa Paradis Lily Allentől vette át a márkát, Karl Lagerfeld nagyszerű irányítása alatt. Az új kampány a misztikus, kicsit megközelíthetetlen nőt mutatja be, aki igazán tudatában van saját nőiességének, vonzásának.


A fekete fehér lépek természetesek, egyszerűek, minden csillogást és nagyzolást kerülnek, nekem egy kicsit túlságosan puritának. Bár az tény, hogy így a hangsúly egyértelműen a táskákon van, nem tudjuk levenni róluk a szemünket. 


Vanessa természetes, nagyon kedves a képeken, ezzel a megjelenésével közelebb hozza a Chanel márkát a vásárlókhoz. Az is hangsúlyos a képeken, hogy az énekes- színésznő minden képen hozzáér a táskához, mintha nem tudna elszakadni tőle. Talán a közelség miatt már nem tűnik olyan elképzelhetetlennek egy-egy ilyen táska megvétele. 


A kampány különlegessége az is, hogy Karl Lagerfeld fotózta a modellt, így talán még közelebb kerülhetünk ahhoz az érzéshez, amit a Mester igazán meg szeretett volna mutatni a táskákon keresztül. 


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés