Karlie Kloss: topmodell és gimnazista!

A 17 éves amerikai topmodell a Teen Vogue májusi számának címlapján és hasábjain szerepel. Elmeséli, hogyan képes gimnáziumi tanulmányait összeegyeztetni a nemzetközi modellkarrierjével. Karlie Kloss élete csupa nyüzsgés, rivaldafény és csodálat. A fél világ rá irigykedik!

Nem lehet könnyű tininek lenni, főleg ha még ráadásul az ember egy keresett topmodell. Karlie Kloss élete egy tündérmese. A chicagói születésű lány balett táncosként kezdte pályafutását, ami mind a mai napig élete egyik fontos részét képezi. 2007 óta a Caston Chamber balettintézet diákja. A modelléletbe 13 évesen csöppent, mikor egy jótékonysági divatbemutatón felfedezte egy neves ügynökség.Karlie 183 cm-ével is a csúcson van. Noha, véleményem szerint nem egy elütő, érdekes jelenség a már megszokott modell felhozataltól, de talán pont ez teszi őt kedvenccé. És hogy minden kemény diéta és fogyókúra nélkül is nádszálvékony.


A végtelenségig sorolhatnánk eddigi munkáit, de inkább a legjelentősebbeket mondjuk el: 9 különböző országban volt a Vogue címlapján, már szinte minden márkának a bemutatóján végigvonult, Marc Jacobs arca, illetve szerepelt a Dior, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Gap, Lacoste, Nina Ricci és sok más kampányában.  Az ötven legnépszerűbb topmodell listáján megtalálható, de a Vogue Paris kedvenc 30-as névsorán is ott van.Nos, ha lehet valamire, akkor Karlie Kloss életére biztos sokan irigykednek. Gondoljunk bele, még csak 17 éves, így igazán nagy felkéréseket nem is kaphat meg. A modellkarrier igazán a nagykorúsággal nyílik meg, szóval, Karlie minden valószínűség szerint egy év múlva történelmet fog írni. Mi szurkolunk neki!

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés