Kartonfeleségek ruhatára

Két ’ünnep’ között - hogy ne maradjunk éhesen - decemberben és januárban bemutatják a tervezők a pre-fall kollekcióikat, amik csak májusban kerülnek majd az üzletekbe, legnagyobb sajnálatunkra. A két ünnep jelentése a divat világában, az őszi és a tavaszi divathét, a pre-fall, pedig Gucci háza táján most egyet jelent a nagyszerűséggel. Hogy idén januárban miről álmodik a lány? Mindjárt a saját szemetekkel tapasztaljátok!

Az olasz divatvállalat bekapcsolta jól elrejtett időgépét és visszarepült cirka hatvan évet, nagyjából 1959 és 1960 tájékára, egész pontosan a két csodás évtized stílusirányzatai közé. A bravúros vonalvezetés, a szín- és formavilág mind arra a bizonyos régi korra hajaz, amelyben megszületett az amerikai álom fogalma. Egy szó, mint száz, most valóban beöltözhetünk a hamisítatlan Mrs. Dalloway-nek és bátran elronthatjuk a férjünk szülinapi tortáját ezekben a fenséges ruhákban, hisz egy igazi álomfeleségnek, úgyis mindent megbocsájtanak. Ne aggódjunk, a kartonasszonyok öltözéke sosem lesz lisztes, vagy porcukros.

A Gucci ház nem tartozott eddig a legeslegkedvencebbek közé nálunk. Csak amolyan középső sorban kullogó kedvencke volt. Most azonban sikerült feltornáznia magát. Ha egyszer kartonfeleségek leszünk, csakis ilyen ruhákat veszünk. Ti melyik göncben rántanátok ki a vasárnapi ebédhez a pipicombot?

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

Szentesi Évi

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Reklámhadvezérek – 3. rész »

Érték és értékesítés »

Divathetek és Divatfővárosok – Milánó »

Gucci Premiére - Az üvegbe zárt elegancia »

Patricia Gucci tervezett a Zsolnaynak! »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés