Kate Moss, mint párizsi nő

Úgy tűnik, a 90-es évek szupermodelljein nem hagy nyomot az idő vas foga, és nem is mennek ki egyhamar a divatból. Elég, ha csak a karrierjének második aranykorát élő Helena Christensenre, Cindy Crawfordra vagy Kate Mossra gondolunk.


A sikeres kampány receptje sok divatház megfogalmazásában régóta azzal kezdődik, hogy „Kérd fel Kate Moss-t, hogy legyen a reklámarcod!”. A ’90-es évek óta szinte töretlen karriert befutó topmodellel mostanában többek között Versace, Cavalli és a Top Shop hirdetésein találkozhattunk.


Kate az Yves Saint Laurent-el kötötte meg legfrissebb szerződését, a divatház őt választotta ugyanis legújabb, Parisienne nevet viselő illata arcának. A parfüm hirdetése Craig McDean fotós munkáját dicséri, aki Párizsban, az Eiffel torony közelében készítette a képeket modelljéről.


A parfüm hirdetése varázslatos hangulatot áraszt. Képzeljük csak el: Esteledik, Párizsban járunk, a fény és a művészet bohém városában, ami soha nem alszik. Egyszercsak megpillantjuk a kezében halvány rózsaszínű rózsát tartó Kate Moss-t, aki természetesen gyönyörű, mint mindig, és akinek lazán összefogott, szexisen kócos haja enyhén lobog a frissítő esti szellőben. 


Szexis, testhez simuló fekete YSL ruhát visel, fűzőszerű felső résszel, lezseren a vállára dobott blézerrel. A látványt a mögötte látható rózsaszínes-szürkés színben pompázó égbolt, és az Eiffel torony teszi még tökéletesebbé. E lenyűgöző kép láttán ki ne szeretné megérezni a képen látható nő illatát?A virágos erdei illat a harmincas éveikben járó hölgyeknek készült. A parfüm üvege stílusos, elegáns, kifinomult, akárcsak egy parisienne, azaz egy párizsi nő. Az üvegcse formája és rózsaszínes árnyalata egy másik Yves Saint Laurent illat, a Paris üvegének kicsit nyújtottabb változata, színe pedig tökéletesen illik a képen Kate kezében látható halvány rózsaszínű rózsáéhoz.

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés