Kate Moss @ TOPSHOP

Kate Moss népszerűségének mit sem ártanak drogbotrányai. Volt cég persze, aki szerződést bontott vele, de gyakorlatilag egyik után írja alá a másikat. A legkeresettebb brit modell. Nézd meg legújabb kollekcióját, melyből kiderül, hogy nem csak a modellkedéshez, de a tervezéshez is konyít!Nem is keveset.
Kate és a TOPSHOP nem először és nem is utoljára dolgoztak együtt. Több kollekciót is tervezett már a modell, és mind-mind hatalmas sikert aratott. Jelenleg az őszi/téli kollekció kapható, sajnos nagyon messze tőlünk.

 
Idén ősszel 66 darabból álló kreációval lepte meg a rajongókat, amely az első héten 3 millió font (!) bevételt hozott, mely a cégtulajdonost, Sir Philip Greent is meglepte. Nem kérdéses tehát az együttműködés folytatása.

 
A TOPSHOP Londonban a megfizethető márkák közé tartozik. Csak ajánlani tudjuk, hogy térj be, ha arra jársz. Három szinten várnak az igazi londoni stílusú ruhák. A képek magukért beszélnek, bár a szakadt harisnya találgatásokhoz vezet. Talán Kate viharos múltját jelképezi.

 
Kapcsolódó cikkek:

Kate Moss-t imádja a Vogue! »
Kate Moss, mint párizsi nő »
A 10 legsikeresebb topmodell »
High Summer by Kate Moss »
Just Cavalli-kampány Kate Moss-szal »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés