Kate Moss McQueen előtt tiszteleg

Bár nehéz elhinni, 1 éve követett el öngyilkosságot a tervezőzseni, Alexander McQueen. Kate Moss-szal nagyon jó barátságban voltak, ezért a híres modell most a designer ruhájában pózol a Harper's Bazaar magazinban.

Kate Moss igazán stílusosan emlékezik meg a tervezőzseni haláláról, hiszen a legújabb fotózásához azt a ruhát viselte, amit 2006-ban a kifutón is bemutatott. A 37 éves modell McQueen 'hologram' elnevezésű organza ruhájában pózol, amely szinte szellemként lebegi körbe Kate-et. McQueen azután álmodta meg ezt a ruhát a híres modellnek, miután kiderült, hogy Kate Moss súlyos kokainfüggő. Fél éves 'tisztasága' előtt tisztelgett ezzel a darabbal, amit most Kate viszonzott.

 

'Nem emlékszem, mikor léptem fel először a bemutatóján, de emlékszem az első show-ra, amit New Yorkban tartott. Esett, mindenki az utcán ácsorgott, amikor szóltam McQueennek: Engedd be Anna Wintourt! Óriási káosz volt, de Őt nem érdekelte' - emlékezett vissza Kate Moss.

'Nagyon jó barátok voltunk, minden nap eszembe jut és borzasztóan hiányzik. Halála előtt egy pár dolgot nekem ajándékozott. Kaptam egy fekete ruhát és egy szőrmekabátot, amit a temetésén is viseltem. A végső búcsú előtt álltam a szekrény előtt és azon gondolkodtam, hogy mit vegyek fel. Szokatlan, de ezt viseltem, hiszen úgy gondoltam, Ő is ezt szeretné.' - nyilatkozta Kate.

 

'Bár a tervezőóriást már nem hozhatjuk vissza, mindenképpen fontosnak tartom, hogy az emléke örökké velünk éljen és inspirációt adjon a következő generációnak. McQueen már nincs köztünk, de ruhái és stílusa mindenképpen formálja a mai divatot is.' - mondta McQueen egyik közeli barátja.

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés