Kate Moss félmeztelen cigánylányként pózol

Kate Moss ismét bizonyított. Egy tábori, hippi hangulatú fotózás kedvéért még a luxusról is lemondott, nem akart szállodába költözni, egy dizájner lakókocsival is beérte. Így aztán igazán át tudta érezni a hangulatot, ami a vándoréletet élő cigányok mindennapjait jellemzi. A képeken ő is egy, a cigánytábor lakói közül.

A romantikus hangulatú fotókon Kate természetesen a legjobb és legdrágább cuccokban tündököl, de végtére is hangulat megragadása és a helyszín csak egy eszköz a fotós kezében, hogy valami újat alkosson. Olyan márkanevekről beszélünk, mint a Kenzo, Isabel Marant, John Galliano, Chloe Sevigny, vagy épp a Stefanel.

A V magazin számára Iain McKell készítette a fotókat, és a képek tanúsága szerint sikerült felébresztenie a modellben alvó cigánylányt, mert tökéletesen sikerültek.

A két napos munka helyszínéül az angliai Sommerset szolgált, ahol állítólag nagyon jó hangulatban, énekelgetve és táncolva teltek az esti órák. Kate hamar beilleszkedett a húszfős táborba.

Az hírverést hozó pucérkodás sem maradt el természetesen, a modell ugyanis félig fedetlenül hagyja kebleit egy igazán szexis felvétel kedvéért. No persze a bemutatott bunda sem utolsó. A párducmintás pulóver csíkos nadrág összeállítás azonban kicsit bizarr, lehet, hogy már tényleg mindent hordhatunk mindennel? Nektek hogy tetszik?

Kapcsolódó cikkek:

Kate Moss @ TOPSHOP »
Kate Moss-t imádja a Vogue! »
Kate Moss, mint párizsi nő »
High Summer by Kate Moss »
Topmodell mamák 2. rész »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés